SRPSKOM REPREZENTATIVCU ODREĐEN PRITVOR: Sa 1,9 promila alkohola se zakucao u auto u kojem je bilo malo dete! TVRDI DA JE JEO VOĆE!?
Foto: Kurir

SASLUŠAN

SRPSKOM REPREZENTATIVCU ODREĐEN PRITVOR: Sa 1,9 promila alkohola se zakucao u auto u kojem je bilo malo dete! TVRDI DA JE JEO VOĆE!?

Crna Hronika -

Miloš Stanković (39), reprezentativac u ultimatfajtu i bivši telohranitelj ubijenog Sredoja Šljukića Šljuke, na saslušanju rekao da mu je žao što je popio

Miloš Stanković (39), reprezentativac Srbije u ultimatfajtu i navodno nekadašnji telohranitelj ubijenog Sredoja Šljukića Šljuke je na saslušanju u Trećem osnovnom tužilaštvu izjavio da mu je žao zbog toga što je popio, seo za volan i u subotu oko 22 sata izazvao tešku saobraćajnu nesreću na Bežanijskoj kosi.

Podsetimo, nesreća se dogodila kada je Stanković automobilom BMW prešao u suprotnu traku i udario u "reno klio", u kom je bila tročlana porodica sa malim detetom, a tom prilikom je povređena žena. Posle nesreće, kako Kurir saznaje, Stankoviću je izmereno 1,9 promila alkohola u krvi.

Nesreća na Novom Beogradu Drugi Šljukin telohranitelj se zakucao u interventnu

Inače, saobraćajnu nezgodu nedavno je na Novom Beogradu izazvao još jedan bivši Šljukin telohranitelj Velibor Ćirović (47).

- On se "audijem" zakucao u džip Interventne jedinice policije. Od siline udara, policijsko vozilo izletelo je sa puta i zapalilo se, a "audi" je ostao potpuno smrskan. U udesu su bila povređena tri policajca, a prava je sreća da niko nije stradao - podseća naš sagovornik.

- Nisam mnogo popio te večeri, ali sam na voćnoj dijeti i verovatno je zato prikazano da sam imao toliko alkohola u krvi - rekao je, kako naš izvor otkriva, srpski reprezentativac koji je posle nesreće zadržan u pritvoru.

Podsetimo, on je posle nesreće odbio da bude alkotestiran, pa je pozvana i Interventna policija koja ga je odvela u bolnicu na vađenje krvi.

- Tužilaštvo je posle saslušanja predložilo da Stankoviću bude određen pritvor, što je sud prihvatio - kaže naš izvor. Stanković je, kako saznajemo, ranije bio osuđivan za krivična dela prikrivanja i učestvovanje u tuči.

(Kurir.rs/J. Spasić/foto Kurir)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track