Najnovije vesti

JEZIVI SNIMAK PLJAČKE U BAČKOJ TOPOLI: Ulazi maskiran u prodavnicu, krije se od kamera, a onda vadi OGROMAN NOŽ, stavlja ga ženi pod grlo i preti da će je ZAKLATI (UZNEMIRUJUĆE)
Foto: Printscreen Facebook/Moja Bačka Topola

JEZIVI SNIMAK PLJAČKE U BAČKOJ TOPOLI: Ulazi maskiran u prodavnicu, krije se od kamera, a onda vadi OGROMAN NOŽ, stavlja ga ženi pod grlo i preti da će je ZAKLATI (UZNEMIRUJUĆE)

Crna Hronika

Snimak pljačke prodavnice u Bačkoj Topoli širi se društvenim mrežama.

Pljačkaš naoružan nožem je uleteo u market i stavio nož pod grlo ženi koja se u tom trenutku našla unutra.

Uplašena prodavačica je bez razmišljana izvadila novac iz kase i predala ga razbojniku koji je pretio da će zaklati ženu koja se našla na pogrešnom mestu u pogrešno vreme.

Incident se dogodio u nedelju nešto posle 20 časova, kada je napadč maskiran kapuljačom ušao u prodavnicu skrivajući se od kamere.

Odmah je izvadio veliki nož i zapretio prodavačici, a potom i mušteriji dok je zahtevao da mu se da sav novac iz kase.

Pošto se u marketu nalazi video kamera napadač sa kapuljačom na blagajnicu i ženu koja stoji za kasom je snimljen, a snimak je nakon objave na Fejsbuk podelio veliki broj sugrađana napadnutih žena u nadi da će neko prepoznati razbojnika iako se njegovo lice na snimku ne vidi.

 - Nismo bili tada ovde i ne znamo detalje osim onoga što je kamera zabeležila. Koleginica koja je radila nema šta da kaže. To je veliki šok za svakoga. Nadamo se da će razbojnik biti brzo uhapšen – rekli su u marketu u kojem je došlo do nemilog događaja.

Žitelji Bačke Topole veruju da će lopov biti brzo uhvaćen, ali apeluju na sve građane ako imaju bilo kakvu informaciju o napadu ili su ga prepoznali da jave policiji.

- Ne vidi se lice, ali ga možda neki detalj otkrije. U tom trenutku, dok se sve dešavalo, ni kupac, ni prodavačica nisu verovatno mogle puno da razmišljaju, ali to je veliki šok i stres. Kažu ljudi koji su doživeli slične situacije da strah tek kasnije zavlada, jer počnete da razmišljate o svemu što je bilo i šta je sve moglo još da se desi. Kasirka je dobro postupila i odmah je dala novac. Razbojnik nije nikoga povredio, ali moglo je sve da završi i tragično – kaže jedan žitelj Bačke Topole.

Policija intenzivno traga za počiniocem. 

(Kurir.rs/Blic)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...