STRAVIČNA NESREĆA NA PUTU KURŠUMLIJA-PROKUPLJE, 4 POGINULA: Direktan sudar autobusa i kamiona s prikolicom, AUTOBUS BUKTINJA potpuno izgoreo, tela ugljenisana (UZNEMIRUJUĆI FOTO I VIDEO)
Foto: Printscreen Facebook/Top Novosti

jutros nešto pre 7 časova kod sela Barlovo

STRAVIČNA NESREĆA NA PUTU KURŠUMLIJA-PROKUPLJE, 4 POGINULA: Direktan sudar autobusa i kamiona s prikolicom, AUTOBUS BUKTINJA potpuno izgoreo, tela ugljenisana (UZNEMIRUJUĆI FOTO I VIDEO)

Crna Hronika -

Potvrđena je smrt oba vozača - za volanom autobusa bio je S.M. (52), a za volanom kamiona Z. K. (34). Poginula su i dva putnika čiji se identitet utvrđuje, šestoro je povređeno

KURŠUMLIJA - Na putu Kuršumlija-Prokuplje jutros oko 6.45 dogodio se stravičan sudar autobusa Nišekspresa i kamiona tutinskih tablica kod sela Barlovo, u opštini Kuršumlija, u kojem su poginule četiri osobe.

1 / 21 Foto: Printscreen Facebook/Top Novosti

Potvrđena je smrt oba vozača - za volanom autobusa bio je Siniša M. (52), a za volanom kamiona Zihmija K. (34). Poginula su i dva putnika čiji se identitet utvrđuje. Tela poginulih su ugljenisana jer su se i autobus i kamion posle sudara zapalili.

Reč je o direktnom sudaru autobusa Nišekspresa i kamiona sa prikolicom tutinskih tablica. Autobus je išao ka Prokuplju i u jednom trenutku prešao je na suprotnu stranu kolovoza i direktno udario u kamion.

Autobus se potom zapalio i potpuno izgoreo, a unutar autobusa zasad su pronađena tri ugljenisana tela. Četvrti poginuli je vozač kamiona.

Prema najnovijim informacijama, i kamion tutinskih registracija se zapalio posle sudara.

Očevici tvrde da je scena na putu užasna, a na licu mesta su vatrogasne i ekipe hitne pomoći. Policijski uviđaj je u toku.

Na putu se stvorila ogromna kolona vozila, a vozači u daljini vide veliki plamen nasred puta.

U međuvremenu i MUP je potvrdio da je na magistralnom putu Niš - Priština u selu Barlovo, kod Kuršumlije, jutros došlo je do teške saobraćajne nesreće u kojoj su, prema prvim informacijama četiri osobe nastradale, a više je povređeno, saopštio je MUP. Na licu mesta su policijski službenici i pripadnici Sektora za vanredne situacije.

6 povređenih putnika smešteni u prokupačku i nišku bolnicu

- Nažalost desila se nesreća i u našu bolnicu je pristiglo šest putnika, od toga tri teško povređena i troje lakše.

foto: Printscreen RTS

Od ta tri teško povrđena putnika, jedan je sa teškim povredama glave, drugi sa teškim povredama ekstremiteta, oni su prosleđeni odmah u Klinički centar Niš i nažalost jedna naša sestra je teško povređena i sada je na operacionom stolu u našoj bolnici - rekla je Snježana Arsić, direktorka bolnice u Prokuplju.

(Kurir.rs/TV Pink/RTS)

Foto: Top Novosti Facebook printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track