MLADI HARADINAJ PREBIJEN NA AUTOBUSKOJ STANICI: Ramuševog rođaka (18) izboli nožem, razbili mu glavu metalnom palicom, a onda ga kamenovali u Peći
Foto: Nebojša Mandić, Beta/Armenija Zajmi Bešević

atak maskiranih napadača

MLADI HARADINAJ PREBIJEN NA AUTOBUSKOJ STANICI: Ramuševog rođaka (18) izboli nožem, razbili mu glavu metalnom palicom, a onda ga kamenovali u Peći

Crna Hronika -

BEOGRAD/PEĆ - Nekoliko maskiranih napadača napali su na autobuskoj stanici u Peći dve mlađe osobe, i naneli im povrede noževima i metalnim palicama

Jedan od napadnutih je E.H. rođen 2001. godine, inače rođak Ramuša Haradinaja, koji živi u tom gradu.

Kako pišu prištinski mediji, napad se dogodio juče oko 17 sati. Na lice mesta došla je policija, a povređeni mladići prevezeni su u bolnicu u Peći. Jednom je ukazana hirurška pomoć, dok je drugi brzo pušten kući.

- Povređeni ima rane na glavi i po nogama, ali mu život nije ugrožen - rečeno je iz bolnice.

Kako nezvanično navode tamošnji mediji, pozivajući se na izvor iz bolnice, jedan ima sedam rana na glavi od noža i metalne palice, i jednu ranu na nozi. Drugi povređeni ima posekotinu na čelu.

- Napad su izvršili još neidentifikovani napadači. Policija radi na njihovoj identifikaciji i hapšenju - kažu iz policije.

Koha ditore piše da je njihov novinar bio prisutan kada su policiji opisali napadače.

- Bilo ih je dvojica, bili su obučeni u crno i sa maskama na licu. Udarali su ih metalnim šipkama, izboli i kamenovali. Jedan je rekao drugom da ga ne udara u glavu, ali ga je ipak pogodio. Onda su otišli - rekli su svedoci na licu mesta.

Kako se ispostavilo, jedan od napadnutih je E.H. rođen 2001. godine, inače rođak Ramuša Haradinaja, koji živi u Peći. Radi se o teže povređenom mladiću. Drugi povređeni je S.U. rođen 2002. godine.

(Kurir.rs/Telegraf/Koha Ditore)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track