POKUŠAJ SAMOUBISTVA U SREMSKIM KARLOVCIMA: Pio kafu, pa ispalio hitac sebi u slepoočnicu! Supruga SVE ČULA
Foto: Filip Plavčić

prevezen u urgentni centar

POKUŠAJ SAMOUBISTVA U SREMSKIM KARLOVCIMA: Pio kafu, pa ispalio hitac sebi u slepoočnicu! Supruga SVE ČULA

Crna Hronika -

SREMSKI KARLOVCI - Slavko Ć. (57) iz Sremskih Karlovaca, pokušao je samoubistvo, ispalivši sebi u slepoočnici metak iz pištolja.

"Hitna pomoć jutris je dobila poziv u 6.30 časova. Lekari hitne su čoveka intubirali I u komatoznom stanju prevezli u Urgentni centar KCV", kaže dr Sanja Nenadić Pokrajac, portparol Hitne pomoći Novi Sad.

U Kliničkom centru Vojvodine kažu da je pacijent u teškom stanju.

"Pacijent S. Ć. primljen je sa teškim telesnim povredama u Urgentni centar KCV. Urađena je kompletna medicinska dijagnostika. Pacijent je u teškom opštem stanju, životno ugrožen i nalazi se na Odeljenju intenzivne terapije UC Kliničkog centra Vojvodine", kažu u KC Vojvodine.

Kako nezvanično saznajemo, Slavko, koji je poštar u Sremskim Karlovcima, jutros je seo da pije kafu sa suprugom, dok im je ćerka spavala, u porodičnoj kući u ulici Mitropolita Stratimirovića.

"U jednom trenutku supruga je otišla do druge prostorije, kada je začula ispaljen hitac. Dotrčala je I zatekla supruga ranjenog, sa pištoljem u ruci, koji ima u svom posedu. Nisu se uopšte svađali. Ona je odmah pozvala hitnu pomoć I policiju", kaže izvor Kurira.

(Kurir.rs/S. S.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track