kurir na mestu MAFIJAŠKog OBRAČUNa

OVO JE DALIBOR ZVANI BOĆA KOM SU SINOĆ PODMETNULI BOMBU POD DŽIP: Lekari mu se bore za život posle stravične eksplozije u Novom Sadu! Amputirana mu i noga (KURIR TV, FOTO)

Crna Hronika -

NOVI SAD - Dalibor Bogdanović (42), zvani Boća, koji je teško ranjen u sinoćnoj eksploziji džipa u Novom Sadu, ranjen je i pre pet godina.

1 / 8 Foto: S.S.

On je tada bio radnik policije i komesar za bezbednost FK Vojvodina, a ranjen je u ruku i stomak 3. oktobra 2014. godine u 2.30 u centru Novog Sada.

Podsetimo, na njega je ispred lokala u Ulici Laze Telečkog, kako je tada pisao Kurir, pucao Jovan Kecman Coja, vođa navijača FK Novi Sad „Korida“. Žrtva i napadač su se prvo posvađali oko muzike u lokalu u kom su bili gosti.

S obzirom na to da su se i ranije sukobljavali, svađa je ubrzo prerasla u tuču u kojoj su učestvovali i njihovi prijatelji, takođe navijači.

U jednom momentu Kecman je izvukao pištolj, ispalio više metaka u Bogdanovića, a zatim je pobegao.

foto: S.S.

- Čuli su se pucnji, galama i psovke. Video sam čoveka kako se savio i držao ruke na stomaku. Nisam odmah shvatio o čemu je reč, a tada sam ugledao krv i grupu mladića koji su panično pokušavali da mu pomognu - ispričao je tada S.K, konobar u jednom lokalu u Laze Telečkog.

Policija, međutim, ne isključuje mogućnost da je posredi još jedan navijački obračun u gradu s kojima se često prepliću borba za lokalno narko-tržište i reketiranje.

foto: S.S.

Svojevremeno je radio i kao policajac, odnosno bio je pripadnik Interventne brigade, a navodno je bio i dugogodišnji pripadnik SAJ.

Zbog problematičnog karaktera i kontakata sa raznim sumnjivim osobama, poslednjih godina je raspoređen na administrativne poslove u Policijskoj upravi Novi Sad.

foto: S.S.

Kada je došlo do izmena u rukovodstvu FK Vojvodina, postavljen je za komesara za bezbednost ovog kluba.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja