amputirana mu je leva noga

ŠTA SE DEŠAVALO MINUT PRE EKSPLOZIJE DŽIPA U NOVOM SADU: Dalibor se isparkiravao kad se začula jaka detonacija! Policiji ispričao šta je radio sekund pre SNIMCI SA KAMERA POMNO SE PREGLEDAJU, IMA TRAGOVA (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Crna Hronika -

NOVI SAD - Nisam primetio ništa sumnjivo - rekao je policiji Dalibor Bogdanović (42), zvani Boća, koji je teško ranjen u sinoćnoj eksploziji džipa u Novom Sadu.

1 / 21 Foto: S.S.

Naime, kako se saznaje Bogdanović je sinoć, neposredno pre eksplozije, bio na rekreaciji a bomba ispod njegovog džipa aktivirana je daljinskim upravljačem u trenutku kada se isparkiravao.

Operisan i van životne opasnosti

- Pacijent D. B. primljen je u kasnim večernjim satima u UC KCV sa teškim telesnim politraumatskim povredama. Odmah nakon prijema i stabilicaije opšteg stanja pacijent je operisan. Postoperativni tok protiče uredno bez znakova lokalnih komplikacija. Pacijent je trenutno hemodinamski stabilan i nalazi se na Odeljenju intenzivne terapije UC KCV - kažu u KC Vojvodine. (S.S.)

Bomba je bila postavljena ispod sedišta vozača i raznela je donji deo džipa. Bogdanović je u eksploziji teško ranjen zbog čega mu je amputirana leva noga.

Međutim, on je odmah operisan i u stabilnom je stanju što znači da je van životne opasnosti.

Policija u ovom trenutku pregleda snimke sa nadzornih kamera, a kako se saznaje, već je pronađeno nekoliko tragova.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja