OBORIO ZETA NA KREVET, PA MU ZARIO NOŽ U STOMAK I PREPONE DOK SU SLAVILI ROĐENJE DETETA! Detalji pokušaja ubistva u selu Metlić kod Šapca!
Foto: Profimedia

krvavo

OBORIO ZETA NA KREVET, PA MU ZARIO NOŽ U STOMAK I PREPONE DOK SU SLAVILI ROĐENJE DETETA! Detalji pokušaja ubistva u selu Metlić kod Šapca!

Crna Hronika -

Veselje u kući Milorada Đurđevića (44) u selu Metlić pretvorilo se u pakao kada se on posvađao sa svojim tastom Dobrosavom Jovanovićem (70)

Dobrosav Jovanović (70) iz sela Metlić kod Šapca uhapšen je zbog sumnje da je u porodičnoj kući nožem izbo svog zeta Milorada Đurđevića (44) navodno u trenutku kada su slavili rođenje Miloradovog sina.

Kako saznajemo, incident, koji je Više javno tužilaštvo u Šapcu kvalifikovalo kao pokušaj ubistva, dogodio se u sredu po podne.

- Bili su u Đurđevićevoj kući i slavili uz obilnu gozbu i piće. Isprva je sve bilo u redu. Smejali su se, radovali, pevali i igrali, ali je najednom sve krenulo po zlu. Veselje priređeno zbog rođenja prinove je za tren postalo noćna mora jer su se tast i zet iznenada posvađali - navodi izvor iz istrage.

Prema njegovim rečima, Jovanović je potom zgrabio nož sa stola i nasrnuo na zeta.

- Gurali su se i udarali, a uvrede su odjekivale prostorijama porodične kuće. U jednom trenutku Đurđević je navodno izgubio ravnotežu i pao na krevet, a tast mu je, kako se sumnja, zario nož najpre u stomak, a potom nekoliko puta u prepone. Zaprepašćeni ukućani, koji su sve to gledali pokušavajući da na sve načine umire gnevne rođake, vrištali su i dozivali u pomoć. Jedan od njih je uspeo da dođe k sebi i pozove Hitnu pomoć, koja je povređenog brzo prevezla u bolnicu na lečenje - dodaje naš sagovornik.

Protiv osumnjičenog Dobrosava Jovanovića podneta je krivična prijava zbog pokušaja ubistva.

(Kurir.rs/D.Stamenković/Foto:Profimedia)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track