PUT SMRTI NA 45 KM OD BEOGRADA! OVDE NIKO NE VOZI ISPOD 100 NA SAT: Nemanja (15) se u nedelju zakucao u drvo i POGINUO na mestu, a sada se dogodila još jedna TEŠKA nesreća!
Foto: Vladimir Šporčić

NOVI UŽAS

PUT SMRTI NA 45 KM OD BEOGRADA! OVDE NIKO NE VOZI ISPOD 100 NA SAT: Nemanja (15) se u nedelju zakucao u drvo i POGINUO na mestu, a sada se dogodila još jedna TEŠKA nesreća!

Crna Hronika -

Nakon što je, pre samo nekoliko dana, tinejdžer poginuo u stravičnoj nesreći, sletevši sa puta na Umčarima, dogodila se nova na samo 50 metara od prethodnog mesta.

Maloletni Nemanja L. život je izgubio prebrzo vozeći očev automobil, a juče oko 18 časova lakše je povređen stariji muškarac S.I.

Mesto gde je poginuo Nemanja
Mesto gde je poginuo Nemanjafoto: Vladimir Šporčić

Prema pisanju "Blica", automobil marke "audi" se zakucao u ogradu pored puta jedne od kuća u Umčarima, kada je pri velikoj brzini vožnje izgubio kontrolu. Kretao se iz istog pravca baš kao i tragično nastradali Nemanja L.

- Na ovom putu niko ne vozi ispod 100 km/h, iako je naseljeno mesto treba postaviti kamere, jer je nezgode veoma često dešavaju - rekao je jedan od očevidaca događaja za "Blic".

Nemanja se zakucao u drvo
Nemanja se zakucao u drvofoto: Vladimir Šporčić

Prema nezvaničnim saznanjima "Blica", S.I. stariji vozač koji je povređen bio je pod dejstvom alkohola, a devojka koja mu je išla u susret je pukom srećom zaobišla vozilo koje je išlo munjevitom brzinom i uspela da spreči sudar dva vozila.

Na mestu nesreće vidljivi su izraziti tragovi kočenja. Hitna pomoć je prevezla vozača S.I. i on je sada van životne opasnosti.

KOBNI PUT U UMČARIMA

Kako meštani navode, na ovom mestu se od januara ove godine dogodilo već 5-6 saobraćajnih nesreća, a sve uglavnom zbog neprilagođene brzine u odnosu na tamošnje uslove kolovoza.

- Ovde je put često klizav, pogotovo kada pada kiša, skuplja se rizla od soli, i imaju dve opasne krivine i ivičnjak pored puta koji je uglavnom zaslužan za lako sletanje sa puta - kaže jedan od meštana Umčara.

- Tu je poginulo 10 ljudi na istom mestu, a mnogo više saobraćajnih udesa je bilo proteklih godina. Mi smo pisali peticiju da se u ulici postave ležeći policajci jer mnogo brzo se vozi ovuda, međutim ništa od toga se nije desilo - priča jedna od meštanki Umčara.

SMRTNI ISHOD PRE SAMO NEKOLIKO DANA

Vozeći očev automobil marke "mercedes", bez dozvole, maloletni Nemanja Lazarević (16) poginuo je u subotu, nešto pre ponoći u Umčarima kada se, vozeći bez dozvole očev automobil marke "mercedes", zakucao u drvo pri ogomnoj brzini, saznaje "Blic".

Razbacani delovi auta koji je vozio Nemanja
Razbacani delovi auta koji je vozio Nemanjafoto: Vladimir Šporčić

Lazarević je, prema pisanju "Blica", pre nesreće bio u obližnjem kafiću sa drugovima. Oko 11 sati je krenuo kući i povezao druga sa sobom. Kada ga je ostavio, stigao je u svoj dom i, kako pričaju poznanici, legao u krevet. Nakon toga ga je, navodno, drugo društvo pozvalo da se nađe sa njima.

Prema rečima komšija, u njegovom automobilu su se nalazile stvari prijatelja i on je tada krenuo da ih usput vrati. Međutim, do dogovorenog mesta nije uspeo da stigne, a nastradao je na nešto više od jednog kilometra od svoje kuće.

(Kurir.rs/Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track