Najnovije vesti

DEVOJKU (19) IZ MIRIJEVA TERALI DA ORGIJA SA TROJICOM DNEVNO: Beogradska porodica iz pakla prisvojila je jer nije imala roditelje, pa na njoj zarađivala milione! Držali je u kući opasanoj kao TVRĐAVA (VIDEO)
Foto: MUP Srbije

KUPLERAJ U KUĆI

DEVOJKU (19) IZ MIRIJEVA TERALI DA ORGIJA SA TROJICOM DNEVNO: Beogradska porodica iz pakla prisvojila je jer nije imala roditelje, pa na njoj zarađivala milione! Držali je u kući opasanoj kao TVRĐAVA (VIDEO)

Crna Hronika

Porodica Nikolić iz Mirijeva podvodila devojku (19) u prostorijama kuće čije su prostorije specijalno opremljene za te prilike - prigušena svetla, mermer, crvene zavese, francuski krevet i desetine boca alkohola

Beograđani Jasmina Nikolić (44), njen suprug Goran (50), ćerka Kristina (24), sin Miroljub (19), kao i njihov vozač Demiri Bajram (46) uhapšeni su zbog sumnje da su se bavili trgovinom ljudima i primoravali devojku (19) da se prostituiše s trojicom muškaraca dnevno. 

 

foto: mup

Kako Kurir saznaje, uhapšena porodica je nesrećnu tinejdžerku primoravala na prostituciju punih sedam meseci, a sav novac koji su njeni klijenti plaćali uzimali su i delili međusobno.

foto: mup


- Jasmina je bila mozak operacije i ubedila je devojku da je njihova rođaka iskoristivši njeno loše materijalno stanje i životne prilike. Kada je devojka prešla kod nje u kuću, ona je smislila pakleni plan, njene slike objavila na internetu i nudila seks za novac - rekao je Kurirov dobro obavešten izvor.
Prema njegovim rečima, prostorije u kojima je devojka seksualno zadovoljavala mušterije bile su adekvatno opremljene za tu priliku.

 

foto: mup

- Pod nogama su se presijavale mermerne pločice sa znakom poznatog modnog brenda, dnevna soba je bila puna alkoholnog pića, a u spavaćoj sobi, koja je najviše korišćena, vladala je prava seks-atmosfera: prigušena rasveta, roze zavese na prozoru, a na velikom francuskom krevetu plišani srce i meda. Jedan zid u kući Nikolići su posvetili ikonama svojih svetaca zaštitnika - navodi izvor.

 

foto: mup

Kako dodaje, Jasmina bi potom s klijentima ugovarala sastanke za seks, a tinejdžerka je čak imala i po tri klijenata dnevno.
- Zlostavljanoj devojci su pretili, pa iz straha nije smela da prijavi svoje makroe - kaže naš sagovornik.

Druga akcija
I rođaci podvodili decu

 

U drugoj akciji lisice na ruke stavljene su i Jasmininom deveru Zoranu Nikoliću (42), Marini Radosavljević (38) i Andrijani Stojanović (22), koji su se takođe bavili trgovinom ljudima.


- Zoran je 2015, zajedno sa Radosavljevićevom i Stojanovićevom, vrbovao tada maloletnu devojku da se bavi prostitucijom. Ona je takođe bila u teškoj materijalnoj situaciji, pa su uhapšeni to iskoristili. Svaki dan su je primoravali da se bavi prostitucijom, a mušterije je nalazila na Plavom mostu. Na isti način su tokom 2018. vrbovali i 29-godišnju devojku - objašnjava izvor Kurira.

Kurir.rs/ B.Travica

Foto.rs / MUP

 

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...