SVIREPO UBISTVO U LAS VEGASU: Srbin ženi smrskao glavu pred detetom
Foto: amerika

ZLOČIN

SVIREPO UBISTVO U LAS VEGASU: Srbin ženi smrskao glavu pred detetom

Crna Hronika -

Slobodan Miljuš (37) uhapšen je u Americi pošto je bejzbol palicom do smrti tukao svoju suprugu Zvjezdanu Bencun (31) u njihovoj kući

Slobodan Miljuš (37), Srbin iz Like, nasmrt je bejzbol palicom pretukao svoju suprugu Zvjezdanu Bencun (31) u Las Vegasu, a stravičan zločin odigrao se pred očima Slobodanovog i Zvjezdaninog sina (12).

Brutalno ubistvo policiji je prijavio istraumirani dečak, koji je, videvši da njegov tata besomučno udara u glavu njegovu mamu, otrčao do obližnje benzinske pumpe po pomoć.

foto: amerika

Ležao pored nje

Poručnik Rej Spenser ispričao je američkim medijima da je policija odmah otišla na mesto zločina, a da su dečaka stavili u svoj auto. - Policajci su pokucali na vrata, ali niko nije otvarao. Zbog toga su odlučili da uđu kroz prozor spavaće sobe. Zatekli su ženu u lokvi krvi na krevetu i sa vidnom povredom glave, a pored nje je ležao muž. Imala je slab puls, ali je preminula po prijemu u bolnicu - rekao je Spenser i dodao da je ubica odmah uhapšen.

foto: amerika

Slobodan je stravičan zločin najverovatnije počinio iz bolesne ljubomore, pošto mu je Zvjezdana tražila razvod posle 13 godina braka. Da je Zvjezdana odlučila da se razvede, potvrdila je i njena majka Mirjana Kostić Vujić, koja je istakla i da Slobodan nikako nije mogao da se pomiri s tim.

foto: amerika

- Mi smo jedno vreme živeli u Bosni, a onda smo otišli u Ameriku. Tamo smo živeli 18 godina. Oni su se venčali i živeli sami. On je iz Like, Krajišnik. Mnoge je stvari radio u Americi, kurvao se, a moja ćerka je decu, dva sina, odgajala sama. Htela je razvod, a on je tada postao još gori, nije to mogao da prihvati - rekla je očajna majka i nastavila:

Vozio bez dozvole

- Uveče, nakon što je došla s posla, uzeo je bejzbol palicu i smrskao joj glavu. Američki mediji preneli su da je Slobodan ranije imao problema sa zakonom i da je neposredno pre ubistva bio kažnjen za vožnju bez dozvole. - On je, prema policijskoj evidenciji, tada bio kažnjen sa 7.360 dolara - preneli su mediji.

Oproštaj na Fejsbuku Majka će ti brzo doći

Neutešna Zvjezdanina majka se od svoje mezimice oprostila i na Fejsbuku potresnom porukom. - Nikada te prežaliti neću, jer si moj anđeo koji me je držao na zemlji. Bez tebe ni ja ne mogu da živim, ti si mi bila vazduh koji udišem. Majka će ti brzo doći, jer ne mogu bez tebe da dišem. Život bez tebe ne vredi - napisala je Mirjana.

foto: amerika

Brojke - 18 godina su ubica i žrtva živeli u Americi - 13 godina su bili u braku - 2 dece ostalo je bez majke

Kurir.rs/ B.Travica

Foto.rs/ Facebook

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track