ZAPALJEN AUTO PREDSEDNIKA SKUPŠTINE OPŠTINE NOVE VAROŠI: Strah me je za porodicu, osećam se ugroženo! (FOTO)
Foto: Z.Š.

vozila ga njegova ćerka

ZAPALJEN AUTO PREDSEDNIKA SKUPŠTINE OPŠTINE NOVE VAROŠI: Strah me je za porodicu, osećam se ugroženo! (FOTO)

Crna Hronika -

Automobil predsednika Skupštine opštine Nova Varoš Nikole Jelića zapaljen je rano jutros između 3.10 i 3.15. Potpuno je izgoreo pežo 208 koji je prethodnog dana vozila Nikolina ćerka i koji je ona parkirala oko 22 sata ispred kuće, a oštećeno je i službeno vozilo Nikole Jelića, vlasništvo Srbijašuma iz Beograda, gde je Jelić zaposlen.

"Nemam nikakvu dilemu da je automobil zapaljen. Moja imovina i ranije je bila predmet napada, ne kažem da je isti izvršilac u pitanju, ali sigurno isti krug stoji iza toga", rekao nam je Jelić.

foto: Z.Š.

"Sve ovo što se dešava sigurno ima veze sa političkom funkcijom koju obavljam, funkcijom predsednika SO i sa funkcijom direktora područje jedinice Srbijašuma koju sam obavljao do pre 7 dana", kaže Jelić.

Vatra je zahvatila tendu ispred kuće i zamalo da zahvati celu kuću. Jelić kaže da ima petoro dece i da se boji za svoju decu koja žive i u Beogradu i u Novoj Varoiši, a da je mlađem sinu od detonacija, od straha, krenula krv na nos.

On je kaže da je tražio prijem i razgovor sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem i generalnim sekretarom Nikolom Selakovićem.

"Osećam se ugroženo, strah me je za porodicu", kaže Jelić.

(Kurir.rs/Z.Šaponjić)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track