Najnovije vesti

ARKAN JE UBIJEN JER JE POKUŠAO DA REKETIRA DRŽAVNU BANKU?! Gazda Jezda posle 19 godina izneo ŠOK tvrdnje!
Foto: Printscreen YT, Shutterstock

progovorio

ARKAN JE UBIJEN JER JE POKUŠAO DA REKETIRA DRŽAVNU BANKU?! Gazda Jezda posle 19 godina izneo ŠOK tvrdnje!

Crna Hronika

Bivši vlasnik nekadašnje piramidalne štedionice „Jugoskandik“, Jezdimir Vasiljević, poznatiji kao Gazda Jezda (71), posle godina medijske ilegale odlučio je da progovori o ubistvu Željka Ražnatovića Arkana!

 

Naime, na pitanje koje i posle 19 godina intrigira javnost u Srbiji, zašto je 15. januara 2000. godine ubijen Arkan, Jezda je rekao:

 

"Arkan je reketirao “PKB banku”, koja je bila u većinskom državnom vlasništvu i zbog toga je ubijen. To je živa istina!", rekao je Jezda.

 

foto: Printscreen YouTube

 

On je otkrio i kako danas provodi penzionerske dane.

 

"Imam lepu holandsku penziju, ali ne putujem nigde. Živim porodičnim životom. Žena mi je poluindijanka iz Ekvadora i tamo živi sa našim sinom. Ona je naučena od malena da poštuju muža, što nije slučaj sa ženama iz Srbije. Supruga me sa sinom posećuje u Nemačkoj gde se lečim. Imam sedam stentova, ali dobro se držim psihički. Fizički nisam najbolje i imam problema sa kičmom. Treba da mi stignu i električna kolica kako bih mogao da se krećem lakše. Međutim, nije me zakačila depresija i nervoza. Ne pijem sedative, osim lekova za šećer", dodaje gazda Jezda.

 

(Kurir.rs/Alo)

 

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...