VESNA I NJEN SUPRUG TVRDILI DA JE ĆERKICA PALA SA TERASE: Pritvor do 30 dana i za majku trogodišnje devojčice
Foto: Facebook

ISTRAGA U TOKU

VESNA I NJEN SUPRUG TVRDILI DA JE ĆERKICA PALA SA TERASE: Pritvor do 30 dana i za majku trogodišnje devojčice

Crna Hronika -

Više javno tužilaštvo u Negotinu upravo je odredilo pritvor do 30 dana Vesni F. majci ubijene L.F., za koju su Vesna i njen nevenčani suprug tvrdili da je preminula nakon pada sa terase.

"Nakon izjave Zorana Albića(24) da je devojčica preminula jer su je tukli i on i njena majka Vesna, Tužilaštvo je odlučilo da i majku liši slobode dok se ne utvrdi istina. Majka je tužiocu ispričala istovetnu priču kao i policiji, da je Zoran došao pijan, lomio stvari, da se devojčica probudila i počela da plače. Kazala je kako je to Zorana iznerviralo, udario ju je glavom u čelo, izbacio napolje, zaključao vrata i prebio devojčicu na smrt", saznaje se nezvanično.

Majka Vesna je pre oko mesec dana došla da živi sa Zoranom u negotinskom selu Prahovo. Ona je, kako kažu meštani sela Slatina kod Negotina, odakle je Vesna, bukvalno "pobegla za Zorana".

- U selu smo samo čuli da je Vesna pobegla sa ćerkicom od svog muža. Ostavila je muža i starijeg sina koji ima pet, šest godina u svojoj porodičnoj kući. Vesna je završila samo osnovnu školu, krenula je u srednju, ali je napustila i udala se za čoveka od koga je pobegla sa njihovom zajedničkom ćerkicom. Nije nigde radila, a ostavljeni muž je nadničio po selu i tako izdržavao porodicu. Baš sam jutros video muža sa sinom u prodavnici, čovek nastavio da živi, a samo on zna kako mu je u duši... Za Vesnu se nije nikad u selu čulo da "ide s muškima", ali je nekako od detinjstva bila drugačija, smejala se bespotrebno, pravila svakojake kerefeke – kaže jedan meštanin Slatine.

Sada su u pritvoru do 30 dana i očuh Zoran i majka Vesna ubijenog deteta. Intenzivna istraga koja je u toku pokazaće istinu o smrti nedužne devojčice.

(Kurir.rs/Telegraf)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track