Čedomorka ubila bebu i pre 10 godina?

Čedomorka ubila bebu i pre 10 godina?

Crna Hronika -
Vesna T. iz Kamenice kog Kragujevca, osumnjičena da je izvršila krivično delo teško ubistvo tako što je života lišila dva svoja novorođenčeta

KRAGUJEVAC - Istražni sudija Višeg suda u Kragujevcu Đorđe Ristić, posle saslušnja Vesne T. iz Kamenice kog Kragujevca, doneo je rešenje o pokretanju istrage i odredio pritvor u trajanju do 30 dana zbog sumnje da je izvršila krivično delo teško ubistvo tako što je života lišila dva svoja novorođenčeta.

Sudija Ristić je u izjavi novinarima naveo da je Vesna T. na saslušanju negirala da je ubila bebe i izjavila da su obe rođene mrtve. Prema njegovim rečima, Vesna T. se sumnjiči da je jedno novorođenče ubila pre 10 do 15 godina, a drugo, čije su kosti juče pronađene nedaleko od njenje kuće, pre više od mesec dana.

"Veštačenje juče pronađenih kostiju novorođenčeta, koje će biti obavljeno u beogradskom Institutu za sudsku medicinu, treba da utvrdi da li je beba ubijena ili mrtvorođena", rekao je Ristić. On je dodao da će, što se tiče prve bebe, biti saslušani svedoci. Sudija Ristić je istakao i da će se tek posle veštačenja i saslušanja svedoka znati ima li elemenata za krivično delo.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track