SLUČAJ MARJANOVIĆ: Od suza i grljenja spomenika supruge do potvrđene optužnice!  Zoran Marjanović ubio pevaćicu Jelenu Krsmanović?!
Foto: Vladimir Šporčić, Filip Plavčić

nakon više od tri godine

SLUČAJ MARJANOVIĆ: Od suza i grljenja spomenika supruge do potvrđene optužnice! Zoran Marjanović ubio pevaćicu Jelenu Krsmanović?!

Crna Hronika -

Nakon dva vraćanja na dopunu, Viši sud u Beogradu danas je konačno potvrdio optužnicu protiv Zorana Marjanovića, za ubistvo supruge Jelene Marjanović.

Jelena Marjanović svirepo je ubijena drugog aprila kada je, prema rečima njenog supruga, otišla da trči po nasipu Crvenka u Borči, dok je on navodno ostao da se igra sa ćerkicom Janom.

foto: Dragan Kadić

Nakon što se Jelena nije vratila, Zoran je krenuo za njom u potragu, sa ostatkom porodice, a policiju o njenom nestanku obavestio tek nekoliko sati nakon nestanka.

Hapšen, pa pušten

Podsećamo, Marjanović je proveo 10 meseci u pritvoru, a za to vreme, tužilaštvo je skupljalo dokaze i podizalo optužnice, od kojih su dve oborene.

Tri godine misterije

Nakon mnogo nelogičnosti, ispirivanja svedoka, pregleda svih raspoloživih nadzornih kamera, gomile pronađenih dokaza, ali nijednog ključnog, veštačenja baznih stanica, mnoštva obavljenih DNK analiza, veštačenja forenzičara, psihologa, kao i ispitivanja cele porodice Marjanović, pa čak i male Jane, optužnica kojom se Zoran Marjanović tereti da je suprugu Jelenu ubio drugog aprila 2016. godine na nasipu u Borči, konačno je potvrđena. Detalji optužnice i šta je to što je u njoj dopunjeno, te je sud konačno prihvatio, za sada nisu poznati. Zoran Marjanović ima pravo žalbe.

Hronologija x 2. april 2016 - Pevačica otišla na trčanje sa suprugom i ćerkom i nestala x 3. april 2016 - Telo Jelene Marjanović pronađeno u kanalu x 15. septembar 2017 - Uhapšen Zoran Marjanović x 9. februar 2018 - Podignuta prva optužnica protiv pevačicinog supruga x 27. jun 2018 - Podignuta druga optužnica protiv Marjanovića x 11. jul 2019 - Marjanović posle 10 meseci pušten iz pritvora x 19. april 2019 - Više javno tužilaštvo podiglo treću optužnicu

x 3. jun 2019 - Viši sud u Beogradu konačno potvrdio optužnicu protiv Zorana Marjanovića

Iako Zoran Marjanović, već tri godine unazad, tvrdi da je nevin, tužilaštvo je sve vreme prikupljalo dokaze upravo protiv njega.

foto: Dragan Kadić, Privatna Arhiva

Podaci do kojih je javnost, svako malo dolazila, su se često menjali, a evo šta je i dan danas nepoznato u vezi sa Jeleninom smrću

x motiv svirepog ubistva x oružjeme kojim je ubijena x ne zna se gde je Jelenin venčani prsten x zbog čega su Marjanovići ugasili telefone u vreme zločina x čiji je crni auto koji se kretao po nasipu kada je pevačica nestala

Očekuju se detalji potvrđene optužnice, kao i datum početka suđenja.

(Kurir.rs)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track