SLOBODAN (50) UPAO NA SNIMANJE I PESNICOM UDARIO ŠARENICU: Uhapšen muškarac koji je vređao i napao Živorada Nikolića
Foto: Vladimir Šporčić

izrečena mera psihijatrijskog lečenja

SLOBODAN (50) UPAO NA SNIMANJE I PESNICOM UDARIO ŠARENICU: Uhapšen muškarac koji je vređao i napao Živorada Nikolića

Crna Hronika -

Slobodan P. (50) iz mioničkog sela Sanković uhapšen je jer je udario pesnicom autora emisije „Žikina šarenica“ Živorada Nikolića i ugrozio bezbednost oko 30 građana, koji su došli na snimanje emisije.

Incident se dogodio u nedelju pola sata pred početak emisije „Žikina šraenica“, koja se emitovala uživo iz Mionice.

Slobodan P. je svojim traktorom uleteo u pešačku zonu, gde je u tom trenutku bilo oko 30 ljudi, tako što je porušio žardinjeru, koja je postavljena na početku pešačke zone. Onda je sišao sa traktora i krenuo prema voditelju emisije. Čim mu je prišao rekao mu je „J…. ti majku pedofilsku“, a nakon toga ga je udario pesnicom u glavu. Voditelj je, na sreću, prošao bez povreda, tako da je emisija počela na vreme i izgledalo je kao da se ništa nije desilo.

Mionička policija je vrlo brzo uhapsila Slobodan P. zbog postojanja osnovane sumnje da je izvršio krivično delo izazivanje opšte opasnosti. On, nezvanično, imao psihičkih problema i još pre dve godine mu je izrečena mera psihijatrijskog lečenja.

Kako saznajemo, Žika šarenica je u prvi mah, kada je video da mu prilazi traktorista, pomislio da je čovek krenuo da ga pozdravi, tako da je bio potpuno zatečen situacijom.

(Kurir.rs/S.S.)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track