KRIO DROGU U PATICI: Pao Rumun (23) na prelazu Batrovci, kada je video policajace rešio da ekstazi sakrije na još čudnije mesto (FOTO)
Foto: Uprava carina Srbije

neobičan slučaj

KRIO DROGU U PATICI: Pao Rumun (23) na prelazu Batrovci, kada je video policajace rešio da ekstazi sakrije na još čudnije mesto (FOTO)

Crna Hronika -

Carinici su na graničnom prelazu Batrovci u patici putnika iz Rumunije otkrili 53 tablete ekstazija i 5 u sendviču koji je imao kod sebe, saopštila je danas Uprava carina.

Kako se navodi u saopštenju, taj neobičan slučaj se dogodio 8. juna prilikom kontrole "alfa romera" britanskih tablica kojim se sam vozio Rumun (23).

foto: Uprava carina Srbije

Carinici su prvo na patosnici ispred vozačevog sedišta primetili pola tablete ekstazija, da bi potom tragajući dalje za drogom, u torbi koja se nalazila u gepeku pronašli 53 tablete ekstazija sa natpisom "underground" sakrivene u jednoj crnoj patici.

Uporno tvrdeći da za ekstazi u patici nije znao, jer je to obuća koju je pristao da preveze do Rumunije za prijatelja iz Engleske, putnik je carinicima sam otkrio još jedan bizaran podatak.

foto: Uprava carina Srbije

Naime, priznao je da je poneo i 5 ''svojih'' tableta ekstazija koje je u trenutku kada su ga carinici izdvojili za kontrolu na brzinu stavio u sendvič, dok je polovinu jednog koji mu se nalazio u ustima ispljunuo.

Da situacija sa ovim putnikom bude još čudnija, kod njega je, pored narkotika, pronađeno i 27.000 beloruskih rublji, čija protivvrednost iznosi oko 400 evra, što je neobično kada se ima u vidu da je krenuo iz Velike Britanije ka Rumuniji, a ni u jednoj od pomenutih zemalja to nije važeća valuta.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track