UŽAS NA ADI: Tek što je otvorena sezona, desila se prva smrt! Došao na nudističku plažu na štakama, skinuo se, zakoračio u vodu i pao mrtav!
Foto: Stefan Kojić

kupači oprezno

UŽAS NA ADI: Tek što je otvorena sezona, desila se prva smrt! Došao na nudističku plažu na štakama, skinuo se, zakoračio u vodu i pao mrtav!

Crna Hronika -

Strašna tragedija danas se dogodila na Adi Ciganliji, i to na nudističkoj plaži, kada je jedan muškarac (65) preminuo tek pošto je zakoračio u vodu.

Kako su kazali u ovom preduzeću, nesrećni čovek je došao na plažu na štakama, skinuo se, zakoračio u vodu i pao. Nažalost, nije mu bilo spasa, a plaža na kojoj se našao (nudistička) uopšte i nije namenjena za kupanje, upozoravaju u JP "Ada Ciganlija".

Identitet muškarca koji je preminuo oko 11.30 sati nije poznat.

"Kako tvrde građani koji su se zatekli na mestu događaja, nesrećni gospodin je došao na plažu u delu gde je kupanje najstrože zabranjeno, gde ne postoje uslovi za bezbedno kupanje i gde nema spasilačke službe, zakoračio da uđe u vodu i srušio se, najverovatnije usled posledica srčanog ili moždanog udara. Spasilačka služba je po pozivu stigla na mesto događaja za manje od minuta i zajedno sa lekarima Hitne pomoći pokušala reanimaciju, ali nažalost muškarcu nije bilo spasa", rečeno je u JP "Ada Ciganlija".

foto: Zorana Jevtić

"Ada Ciganlija" ponovo apeluje na sve sugrađane i posetioce da se ponašaju odgovorno, strogo poštuju pravila ponašanja na kupalištu, da borave u vodi u zonama koje su predviđene za kupanje i u radno vreme spasilačke službe, a za starije hronične bolesnike da se rashlade i obavezno jave spasiocima pre ulaska u vodu Savskog jezera.

Kako su rekli u Hitnoj pomoći sve informacije koje imaju o ovom slučaju je da je reč o utopljeniku na Adi Ciganliji, ali da na ovom izletištu imaju posebnu ekipu, pa iz centrale nisu u mogućnosti da daju više informacija.

(Kurir.rs/Telegraf)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track