MALTEŠKA POLICIJA TRAGA ZA SRBINOM KOJI JE RANIO MAKEDONCA: Makedonski mediji tvrde da je osumnjičeni Miloš Vidaković pre 10 godina UBIO ČOVEKA! EVO O ČEMU JE REČ
Foto: Printscreen

detalji

MALTEŠKA POLICIJA TRAGA ZA SRBINOM KOJI JE RANIO MAKEDONCA: Makedonski mediji tvrde da je osumnjičeni Miloš Vidaković pre 10 godina UBIO ČOVEKA! EVO O ČEMU JE REČ

Crna Hronika -

Malteška policija i dalje traga za Srbinom, Milošem Vidakovićem, koji je nožem u ponedeljak uveče napao jednog Makedonca (58) u Bugibi na Malti.

Inače, Vidaković je posle svađe izbo muškarca iz Makedonije, a prema pojedinim informacijama, njih dvojica se nisu pre uopšte poznavali. Sumnja se da je Makedonac želeo da prekine neku tuču ili raspravu, ali je nažalost ranjen.

Prema navodima makedonskih medija, oni tvrde da je taj Vidaković koji je ranio Makedonca na Malti pre deset godina navodno ubio nekoga u Srbiji.

foto: Profimedia

"Imamo informaciju da se ovaj čovek i na poslu ponašao agresivno. Kada je policija otišla na mesto gde radi, radnici su rekli da ga ne poznaju kako bi se zaštititi od tog čoveka, jer je pre 10 godina već ubio nekoga", rekla je za makedonske medije ćerka ranjenog Makedonca, a prenosi Expres.mk.

U malteškim medijima za sada nema nikakvih potvrda o tome ko je osumnjičeni za ranjavanje pedesetosmogodišnjeg Makedonca.

Nadležni organi nisu ni zvanično portvrdili da li je ovaj Miloš Vidaković koji je izbo Makedonca na Malti isti onaj koji je 2009. godine pištoljem usmrtio svog zeta I.M. u okolini Kruševca.

Mediji su 2009. godine pisali da je Kruševljanin Miloš Vidaković koji je tada imao 21. godinu ubio zeta dok su bili u sobi.

Miloš je tada navodno pobegao sa lica mesta, čuo se sa roditeljima, koji su ga pokupili i odvezli u policijsku stanicu, gde mu je određeno zadržavanje.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track