EKSKLUZIVNO! SORAJA U VEZI SA NARKO-BOSOM: Dečko joj je vođa klana, švercovao kokain vredan 300 MILIONA EVRA!
Foto: Privatna arhiva

Voli kriminalce

EKSKLUZIVNO! SORAJA U VEZI SA NARKO-BOSOM: Dečko joj je vođa klana, švercovao kokain vredan 300 MILIONA EVRA!

Crna Hronika -

Bivša Plejboj zečica tajno se u Moskvi viđa s Davorom Trajkovićem, vođom vranjskog klana, za koga se veruje da stoji iza šverca tone kokaina, vrednog 300 miliona evra, koji je nedavno zaplenjen na brodu u Rumuniji

Starleta Soraja Vučelić, kojoj je zbog veza s osobama iz kriminalnog miljea zabranjen ulazak u Srbiju, navodno je u vezi sa Davorom Trajkovićem (31), vođom vranjskog klana, koga su bezbednosne službe označile kao jednog od vodećih narko-bosova iz Srbije, saznaje Kurir.

Prema rečima našeg izvora, Soraja i Davor, koji navodno stoji iza šverca tone kokaina nedavno zaplenjenog u Rumuniji, upoznali su se u Moskvi i viđaju se daleko od Srbije i očiju javnosti.

Često u Rusiji

- Davor Trajković je javnosti postao poznat u martu, kada se na Dunavu u Rumuniji prevrnuo brod s tonom kokaina. Istražitelji su tada označili njega i odbeglog Igora Dedovića, jednog od vođa škaljarskog klana, kao naručioce ove pošiljke. Tada je obelodanjeno da je Vranjanac ozbiljan igrač u narko-biznisu i da je organizator međunarodnog šverca kokaina - kaže naš izvor i dodaje da Davor odavno nije u Srbiji, te da u više evropskih gradova ima svoje restorane, firme i nekretnine.

- Jedna od destinacija na kojoj Davor ima luksuzni restoran je i ruska prestonica. Soraja je u poslednje vreme često boravila u Moskvi, o čemu svedoče i objave na njenim društvenim mrežama - kaže naš izvor.

Soraja je u januaru na Instagram okačila snimak iz luksuznog moskovskog restorana „Puškin“, na kome se vidi konobar koji na ruskom recutuje ljubavne stihove, kao i muška ruka koja pokazuje tri prsta, nazdravlja i izgovara: „Spasiba, brate, davaj“. Međutim, na snimku se ne vidi lice Sorajinog kompanjona.

- Taj muškarac, sa kojim je Soraja sedela u „Puškinu“ i nazdravljala i čija se ruka vidi na njenom snimku, upravo je Davor - objašnjava dobro obavešten izvor Kurira.

Viđena u Haniotiju

Da je poznata starleta u kontaktu s narko-bosom iz Vranja, govori i to što je pre nedelju dana viđena u grčkom letovalištu Hanioti, i to u društvu Davorovih saradnika. O njenom prisnom odnosu sa članovima vranjskog klana svedoče i fotografije iz grčkog restorana.

- Soraja je sedela za istim stolom sa Vranjancem Milošem Milovanovićem Glavčom (31), koji važi za desnu ruku Trajkovića. Sedela je tik do njega i videlo se da se dobro poznaju i da su prisni. Nije poznato da li je tada u Haniotiju bio i Davor - objašnjava izvor.

foto: Damir Dervišagić
foto: Ilustracija
foto: Ilustracija

Inače, Vučelićeva je u martu na Instagramu pokazala verenički prsten, vredan 150.000 evra. U javnosti je tada procurila priča da je starletu verio sin ruskog tajkuna, izvesni Vladimir.

- Sorajinog verenika niko nije video, pošto ona ne objavljuje slike s njim. Tačnije, objavljuje samo njegovu ruku sa skupocenim satom, tako da niko ne zna ko je tajanstveni Vladimir. Ustvari, u pitanju je najverovatnije Trajković - kaže sagovornik.

Prvi saradnik Davora Trajkovića GLAVČU TRAŽE ZBOG PALJENJA KAMIONA

Ime Miloša Milovanovića Glavče pominjalo se u istrazi paljenja kamiona na parkingu građevinske firme „5D“ u Vranju od 15. aprila.

Soraja Vučelić
foto: Privatna arhiva
foto: Privatna arhiva
foto: Instagram

- Istražni organi navodno tragaju za Milovanovićem, za koga postoje indicije da je naručilac paljevine. Vlasnik oštećene firme je pre događaja dobijao preko posrednika poruke i tako su se na radaru policije našli i vlasnici konkurentskih firmi u građevinskim poslovima, a jedna od njih je i „Miloš prevoz“ u vlasništvu Milovanovića - kaže izvor.

Vratili je s aerodroma I DALJE NE SME U SRBIJU

Soraji Vučelić je od juna 2018. godine zabranjen ulazak u Srbiju, jer je stavljena na listu bezbednosno interesantnih osoba.

- Početkom juna prošle godine Soraja je pokušala da uđe u Srbiju iz Crne Gore, ali je vraćena s aerodroma. Sorajino ime našlo se na listi sumnjivih osoba, jer ona ima kontakt s ljudima iz kriminalne sredine. Starleta je više puta saslušavana u policiji i postoje informacije da je bliska sa ljudima iz jednog od zaraćenih kotorskih kriminalnih klanova - podseća izvor.

Skupe krpice U MARBELJI ŠOPINGUJE

Vučelićeva je nedavno objavila na svom Instagramu i fotografije iz poznatog španskog letovališta Marbelje. Na jednoj fotografiji nastaloj u hotelskoj sobi starleta je ovekovečila svežanj kesa sa novom garderobom najpoznatijih svetskih brendova kojom je sebe častila na proputovanju.

Pod lupom istražitelja FINANSIRAO TONU KOKAINA

Davor Trajković postao poznat u martu, nakon zaplene tone čistog kokaina u Rumuniji, označen je kao vođa kriminalnog klana iz Vranja koji se između ostalog navodno bavi i švercom velikih količina kokaina iz Južne Amerike i Evropu. On je u Srbiji hapšen više puta, ali su sve prijave mahom odbijane, tako da praktično ovde nema dosije.

foto: AP/Vadim Ghirda

- Sumnja se da su Davor i „škaljarac“ Igor Dedović finansirali kupovinu. Rumunska policija je u saradnji sa srpskim kolegama, posle zaplene, uhapsila Nenada C. (43) i Todeta K. (50). Sumnja se da je njihov zadatak bio samo da prevezu drogu, a uhapšeni su navodno bili zaposleni u špediterskoj firmi Miloša Milovanovića Glavče, desne ruke Davora Trajkovića - kaže izvor.

Kurir.rs/Ekipa Kurira Foto: Instagram, Privatna arhiva

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja