STRAVA I UŽAS U JAGODINI: Starac umro zagnjuren u đubre, policajci u stan ulazili kroz prozor pod maskama!
Ilustracija, Foto: Dado Đilas

strašno

STRAVA I UŽAS U JAGODINI: Starac umro zagnjuren u đubre, policajci u stan ulazili kroz prozor pod maskama!

Crna Hronika -

Beživotno telo muškarca (68), koji je živeo u stanu u zgradi D4 u ulici Kragujevačkog oktobra, u četvrtak su pronašli pripadnici MUP. Stanari su osećali da iz njegovog stana dopire nepodnošljiv smrad, a kako vlasnika odavno nisu videli, prijavili su policiji.

Komšije kažu da su leš pronašli zagnjuren u hrpi đubreta i da je čitav stan bio kao prava deponija, s koje smeće godinama nije iznošeno. Dodaju da su policajci zbog nesnosnog smrada nosili zaštitne maske zbog nagomilanog otpada u sobi u kojoj je bio leš i koja je bila zaključana - ušli kroz prozor.

Niko od njih nije znao ime pokojnika. Kako kažu, bio je osobenjak i samotnjak, radio je kao kurir u opštini, a pre nekoliko godina je penzionisan.

Ilustracija
Ilustracijafoto: Dado Đilas

- Poslednji put kada sam ga video, jedva je hodao. Znam da ima brata u obližnjem naselju. Imao je i mačku, koju je izvodio svakog dana - bilo je sve što je o njemu znao prvi komšija Života Savić.

Likica Kovačević dodala je da se iz njegovog stana smrad, doduše manjeg intenziteta, osećao još od kada se ona doselila 1999. godine.

- Komunalna služba je očistila stan i iznela tri prepuna kontejnera đubreta. Užas! U stanu je imao i kantu benzina. Ko zna šta je hteo s njom da učini - pita se Likica.

Kako "Novosti" saznaju u policiji, najverovatnije je da se radi o prirodnoj smrti, ali se utvrđuju činjenice i okolnosti pod kojim je nesrećan čovek umro.

(Kurir.rs/Večernje novosti, Z.Gligorijević)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track