ZLA KOB ZGRADE NA PALILULI: Vukova smrt nije jedina, 9-spratnica u Poenkareovoj uzela je još života (FOTO)
Foto: Jelena Rafailović

tragedija kakvu komšiluk ne pamti

ZLA KOB ZGRADE NA PALILULI: Vukova smrt nije jedina, 9-spratnica u Poenkareovoj uzela je još života (FOTO)

Crna Hronika -

BEOGRAD - Za tragediju koja je zadesila porodicu mladog Beograđanina Vuka Laćarka stanari zgrade u Poenkareovoj jednostavno nemaju reči - muk.

Ugašen je još jedan mladi život, a komšije se u razgovoru za Kurir prisećaju i da nesrećni tinejdžer nije prvi koji je tu nastradao...

- Smrt Vuka nije jedina koja se desila sa vrha te zgrade... Ranije, pre više godina, odatle su dve žene izvršile samoubistvo. Žalosno je što ovaj mladić nastradao, siguran sam nije imao nameru da oduzme sebi život - priča jedan od komšija.

Podsetimo, Vuk (19) pretprošle noći pao je sa vrha devetospratne zgrade u Poenkareovoj na Paliluli. Bio je jedinac, nije imao braće i sestara a prošle godine ostao je i bez oca.

- I dalje se utvrđuje kako je mladić pao, a zasad postoje dve verzije. Prema jednoj, on se nagnuo i preturio preko ograde, a prema drugoj je, iz nekog razloga, sam preskočio ogradu, izgubio ravnotežu i pao. Šta se tačno desilo, biće utvrđeno istragom - rekao je izvor Kurira upoznat sa slučajem.

foto: Jelena Rafailović

Komšije iz zgrade kažu da je prizor nakon pada bio jeziv.

- Čuo se tup udarac, a kad sam izašla na prozor, videla sam dečka kako leži obliven krvlju. Glava mu je bila na betonu, a telo u travi. Davao je znake života. Potom su tu došli ljudi koji ga poznaju, pa je usledila vriska. Možda mu je tu bila i majka. Nadala sam se da će preživeti - priča potresena komšinica. Komšije inače dodaju i da je reč o izuzetnom dečku koji je završio gimnaziju, upisao fakultet i nikad nije pravio probleme.

Inače, ovo nije prvi život koji je uzela zgrada u Poenkareovoj. U poslednjih desetak godina dve žene su izvršile samoubistvo skokom s vrha te zgrade.

(Kurir.rs/J. Rafailović)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja