NESVAKIDAŠNJA NESREĆA: Mladić mesečario, pa pao sa trećeg sprata
Foto: Jelena Rafailović

ČUDO

NESVAKIDAŠNJA NESREĆA: Mladić mesečario, pa pao sa trećeg sprata

Crna Hronika -

Tinejdžer J. K. (16) povređen je juče ujutru, kad je pao s terase svog stana na Bulevaru Zorana Đinđića na Novom Beogradu!

Kako saznajemo, tinejdžer je pao sa oko 10 metara visine, a na svu sreću, nije životno ugrožen. - Zadobio je prelom ručnog zgloba i žalio se na bolove u grudima. Povreda mu je sanirana i nadamo se da će oporavak teći u najboljem mogućem redu - kaže izvor.

Prema rečima komšija iz zgrade, oni su juče u prepodnevnim satima zatekli J. K. kako leži na travnatoj površini. - Bio je svestan i komunikativan. Pitali smo ga šta se desilo i zbog čega leži u travi. Prvo smo pomislili da ga je neko napao i pretukao. Međutim, on nam je sam rekao da je pao sa svoje terase, koja je na trećem spratu. Rekao nam je da se uopšte ne seća kako je pao, pa pretpostavljamo da je mesečario ili da je nešto sanjao i da je naglo ustao dezorijentisan, te je pao - kaže komšija i nastavlja: - Pomogli smo mu da ustane i odveli ga do stana. Unutra je bio njegov otac, koji je spavao. Probudili smo ga, a on je bio potpuno šokiran. Odmah je pozvao lekare, koji su mladića prevezli u Urgentni centar.

Naš sagovornik otkriva i to da je mladića koji je pao s terase uzoran, te da nikad nije pravio nikakve probleme. - U pitanju je veoma fina i kulturna porodica. Sigurni smo da je pao slučajno, odnosno da je, kako je i sam rekao, mesečario. Verovatno je izgubio ravnotežu, preturio se preko ograde i pao - kaže naš sagovornik.

( Kurir.rs / Jelena Rafailović / foto: Jelena Rafailović )

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track