DECA SRPSKOG POLITIČARA U PRITVORU, OBRT U SLUČAJU BRUTALNOG UBISTVA MAJDE IZ ZEMUNA: Rođeni sestra i brat imali i pomagače?! Ugljenisani leš bez ruku pronađen u kontejneru
Foto: Kurir/Jelena Rafailović, Facebook

određen pritvor do 30 dana

DECA SRPSKOG POLITIČARA U PRITVORU, OBRT U SLUČAJU BRUTALNOG UBISTVA MAJDE IZ ZEMUNA: Rođeni sestra i brat imali i pomagače?! Ugljenisani leš bez ruku pronađen u kontejneru

Crna Hronika -

U Višem javnom tužilaštvu u Sremskoj Mitrovici saslušani su J. Š. (25) i M. D. (21), rođeni sestra i brat, osumnjičeni za ubistvo starice M. G. (81) iz Beograda. Njima je određen pritvor u trajanju do 30 dana.

O detaljima zločina, koji je otkriven 20. juna u selu Krčedin kod Inđije i koji je potresao meštane i vikendaše, gde je u kontejneru u naselju Breskvik u blizini Dunava pronađen ugljenisani leš, zasad se samo nagađa.

Postoje indicije da je u ovom zločinu umešano još osoba, pa policija nastavlja sa radom na utvrđivanju ostalih okolnosti u vezi sa ovoim krivičnim delom, saznaju "Novosti".

"Sumnja se da je J. Š. između 15. i 19. juna usmrtila osamdesetjednogodišnju staricu, a potom telo autom prevezla u vikend-naselje kod Krčedina i zapalila je u kontejneru. Zbog postojanja osnova sumnje da joj je pomogao u izvršenju ovog krivičnog dela, uhapšen je i M. D, koji se sumnjiči i za uklanjanje tragova", saopštio je MUP.

Ovaj monstruozni zločin otkriven je kada je jedan od vikendaša krenuo da baci smeće. Tada je u kontejneru otkriveno ugljenisano telo.

"Neko kaže da nije bilo celo telo, već deo, ali da je toliko izgorelo da nije moglo da se prepozna. Mi smo odmah pomislili da je neko sa strane, jer u selu niko nije bio nestao, a nemamo mnogo stanovnika da se ne bi saznalo da je neko ubijen", kaže jedan Krčedinac, koji živi u blizini mesta gde je pronađeno telo.

(Kurir.rs/Večernje novosti)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track