UHAPŠEN ZELENAŠ IZ KRAGUJEVCA ZBOG KOG JE TRUDNICA POKUŠALA DA SE UBIJE: Pretio njenom mužu nožem u dvorištu porodične kuće
Foto: Profimedia

određeno zadržavanje do 48 sati

UHAPŠEN ZELENAŠ IZ KRAGUJEVCA ZBOG KOG JE TRUDNICA POKUŠALA DA SE UBIJE: Pretio njenom mužu nožem u dvorištu porodične kuće

Crna Hronika -

Policija u Кragujevcu uhapsila je M. A. (1991), zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo prinuda.

Кako se sumnja, M. A. je 6. jula ove godine, u dvorištu porodične kuće u naselju Ilićevo, dvadesetčetvorogodišnjem Кragujevčaninu pretio nožem i da će ga ubiti ukoliko mu ne vrati novac koji mu duguje.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Кragujevcu.

Inače, devojka koja je hospitalizovana u Kliničkom centru Kragujevac popila je "bromazepane", u pokušaju da sebi oduzme život, zbog zelenaša koji su došli da od njenog muža "uteruju" kamatu. On je najverovatnije trudna, saznaje Kurir.

"Njenog muža je u kući njegovog drugara pokušao nožem da izbode M. A. iz naselja Ilina voda", kaže nezvanično odlično obavešten izvor Kurira.

Prema njegovim rečima, mladić je pozajmio 900 evra od poznatog zelenaša u Kragujevcu, koji je nekada prodavao delove na pijaci i imao svoji tezgu, a kasnije je ušao u posao sa taksi vozilima.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track