TUGA U PORODICI TODOROVIĆ: Danas sahrana male Helene!
Foto: screenshot, Nemanja Nikolić

tužno

TUGA U PORODICI TODOROVIĆ: Danas sahrana male Helene!

Crna Hronika -

Roditelji devojčice (3) koja se utopila u kućnom bazenu u svom dvorištu slomljeni su i ne mogu da se pomire s gubitkom

Helena Todorović (3), koja se u nedelju pre podne utopila u bazenu u porodičnoj kući u Ulici kralja Petra Prvog u Omoljici kod Pančeva, najverovatnije će biti sahranjena danas u 13 časova na lokalnom groblju.

Podsetimo, nesrećna devojčica utopila se kad joj je, kako se sumnja, pištolj na vodu upao u bazen u kom je voda bila duboka 65 centimetara. Telo malene Helene posle potrage pronašao je stric.

- Svima je srce slomljeno zbog ove tragedije. Helena je od rođenja bila mezimica, braća su je šetala po ulici u kolicima, pošto je dosta mlađa od njih, uvek su svima govorili da je vole najviše na svetu - kažu komšije i dodaju da porodica sada sprema sahranu i da su svi slomljeni.

tragedija se dogodila u dvorištu
tragedija se dogodila u dvorištufoto: Nemanja Nikolić

- Samo oni znaju kako im je. Velika tragedija ih je zadesila. Pazili su dete, voleli ga i čuvali... Bila je mezimica, ali eto, nesreća se desila. Bog uvek uzima najbolje. Iz njihove kuće dopiru leleci, a juče su im čitav dan dolazili ljudi da izjave saučešće. Ne mogu da se pomire s gubitkom - kaže komšija.

Kako su ranije ispričali rođaci nastradale devojčice, porodica je pokušala da oživi dete čim je pronađeno u bazenu.

- Lekari iz Hitne pomoći, koji su brzo stigli, dali su sve od sebe, ali je Helena preminula - kaže izvor i dodaje da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti malene Helene utapanje.

Bila je srećna Igrala se po dvorištu pre tragedije Deda nesrećne devojčice prekjuče je rekao da je njegova unuka kobnog dana bila srećna i da se igrala u dvorištu. - Nas petoro je sedelo u dvorištu. Helena je sve vreme trčala, punila pištolj na vodu i prskala nas. U jednom trenutku sam primetio da je nema, počeli smo da je tražimo. Stric ju je našao u bazenu, pozlilo mu je - rekao je deda Milosav.

(Kurir.rs/ J.I./ Foto: Nemanja Nikolić, printskrin)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track