BAKA MAJDA JU JE PRATILA NA FEJSBUKU, A ISPOD OVE SLIKE OSTAVILA JOJ JE I KOMENTAR: Pogledajte šta je napisala Jeleni, koja je danas osumnjičena za njeno ubistvo (FOTO)
Foto: Printscreeen Facebook, Jelena Rafailović

haos

BAKA MAJDA JU JE PRATILA NA FEJSBUKU, A ISPOD OVE SLIKE OSTAVILA JOJ JE I KOMENTAR: Pogledajte šta je napisala Jeleni, koja je danas osumnjičena za njeno ubistvo (FOTO)

Crna Hronika -

Ubijena starica Majda Garović (81) iz Zemuna družila se sa Jelenom Špagović, devojačko Dujović (25) koja se sumnjiči za njeno ubistvo.

Jelena, koja je osumnjičena za ubistvo starice Majde Garović, do pre nekoliko meseci živela je sa suprugom u kući pored staričine. Nakon što se rastala od supruga, Jelena se iselila iz kuće, ali je sa nekadašnjom komšinicom održavala odnose.

Starica je Jeleni pre 8 meseci ostavila komentar na slici koja je objavljena na Fejsbuku.

foto: Printscreeen Facebook

Prema dosadašnjim saznanjima istrage, Jelena i njen brat Momčilo Dujović (21) osumnjičeni su da su ubili staricu, a zatim je zapalili u kontejneru u Krčedinu.

Dve i po hiljade evra duga, kao i vredan nakit najverovatnije su motiv svirepog ubistva starice Majde Garović (81) iz Zemuna - prva je policijska pretpostavka. Ipak, za ovakvu tvrdnju još se sakupljaju dokazi, a krug sumnjivih, osim sestre i brata, Jelene Špagović, devojačko Dujović (25) i Momčila Dujovića (21), uskoro će biti proširen na još nekoliko imena.

Podsetimo, dvoje uhapšenih, koji se dovode u vezu sa ubistvom starice, deca su političara Saše Dujovića iz Srpske desnice. On je, odmah kada je saznao za događaj, podneo ostavku na sve funkcije, kao i na mesto savetnika u Ministarstvu za rad i socijalna pitanja.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track