MAJKA STEFANA TOTIĆA, NAJMLAĐEG KASAPINA U SRBIJI: Ne znam ni ko je, ni zašto ubio mog sina!
Foto: Twitter Printscreen, Kurir/Jelena Rafailović

brutalno likvidiran

MAJKA STEFANA TOTIĆA, NAJMLAĐEG KASAPINA U SRBIJI: Ne znam ni ko je, ni zašto ubio mog sina!

Crna Hronika -

"Ne znam ni ko je, ni zašto ubio mog sina. Niko me iz policije nije zvao da mi nešto kaže... Ne znam ni kada će biti sahrana."

Ovako je kratko, tihim glasom rekla Milanka, majka Stefana Totića (28) koji je prekjuče brutalno likvidiran ispod nadvožnjaka na Voždovcu dok je sa prijateljem bio u kolima.

Šokirana majka sedela je u zatamljenoj sobi porodičnog stana sa dvoje rođaka i kratko i tiho rekla da dalje nema šta da kaže...

Đorđe S. (26), koji je bio za volanom "opela" u kome je izrešetan Stefan Totić (28), rekao je da je posle pucnjave krenuo da odveze druga kod lekara, ali da u tome nije uspeo.

Dok smo prolazili ispod Dušanovačkog mosta, neko je iz mraka zapucao na Stefana i pogodio ga u glavu i grudi. Nisam video ko je pucao, bilo je mračno. Ovo je navodno rekao inspektorima Đorđe S. (26), drug ubijenog Stefana Totića (28), koji je u noći između ponedeljka i utorka likvidiran u Beogradu. Đorđe S. je kobne noći bio za volanom „opela“, dok je Stefan bio suvozač. Đorđe je pukom srećom izbegao kišu metaka, a policiji je opisao šta se dogodilo.

- Kada se začuo rafal, dao sam gas i svom silinom udario u zemlju. Auto je stao, ja sam izašao i otišao do osvetljenog dela auto-puta. Otišao sam da proverim da li sam negde ranjen. Kada sam shvatio da nisam, vratio sam se u kola. Stefan je bio ranjen. Krenuo sam da ga vozim kod lekara, ali mi je auto zbog oštećenja stao kod Karađorđevog parka - navodno je ispričao Đorđe S., koji je ujedno i jedini očevidac brutalne likvidacije.

Motiv ubistva najverovatnije je u vezi sa narkoticima.

(Kurir.rs/Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja