OGLASIO SE PRIJATELJ SRBINA KOJI JE PREMINUO NA ADI BOJANI: Imre je umro od posledica infarkta, u talasima vode koju je najviše voleo! (FOTO)
Foto: Dragan Kadić, Printscreen Facebook/Geza Lennert

nije se utopio

OGLASIO SE PRIJATELJ SRBINA KOJI JE PREMINUO NA ADI BOJANI: Imre je umro od posledica infarkta, u talasima vode koju je najviše voleo! (FOTO)

Crna Hronika -

Državljanin Srbije Imre Agoč preminuo je u nedelju na Adi Bojani. Njega su kada je ušao u more povuli jaki talasi i struja.

Njegovi prijatelji oprostili su se od Agoča i na Fejsbuku.

- Na Adi Bojani preminio naš prijatelj, član NKK Imre Agoč. Neka mu je laka zemlja, supruzi i porodici iskreno saučešće - napisao je na Fejsbuku njegov prijatelj Geza Lenert.

- Imre je u talasima doživeo infarkt. Supruga i on su bili ovde u kampu, inače su dugi niz godina kamperi i ljubitelji Ade. Pogrebnik iz Ulcinja je preuzeo telo i, koliko znam, on je trebalo i da preveze telo za Srbiju. Njegova supruga je takođe već otišla - rekao je jedan prijatelj koji se takođe nalazi na Adi Bojani.

Crnu Goru je pogodilo jako nevreme, a službenici Uprave pomorske bezbednosti i pogranične policije u Baru iz morskih talasa su spasili sedam osoba. Talasi bili visoki i po dva metra.

Kako kažu prijatelji, ovaj čovek je iz Bečeja i preminuo je u talasima, ali se nije utopio, već je doživeo srčani udar.

(Kurir.rs/Telegraf)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track