SRBIN, ITALIJAN I RUMUN SE SVAĐALI KO JE LEPŠI, A ONDA JE USLEDIO KRVAVI ZLOČIN: Ivan (34) ubio Italijana posle svađe u seoskoj kafani?! DETALJI BIZARNOG UBISTVA U BOLONJI! (FOTO)
Foto: Profiemedia, Facebook, Carabinieri di Bologna

nezapamćeno

SRBIN, ITALIJAN I RUMUN SE SVAĐALI KO JE LEPŠI, A ONDA JE USLEDIO KRVAVI ZLOČIN: Ivan (34) ubio Italijana posle svađe u seoskoj kafani?! DETALJI BIZARNOG UBISTVA U BOLONJI! (FOTO)

Crna Hronika
20:16h

Rudić je posle zločina otišao kući i presvukao se. Za krv u kolima je rekao da je od srne koju je pregazio na putu

Ivan Rudić (34) i njegov prijatelj Rumun uhapšeni su zbog sumnje da su, posle banalne svađe u kafani, ubili poznanika Konzulata Ingenua (42), pa telo bacili niz liticu da prikriju zločin.

Srbin Ivan Rudić (34) i njegov prijatelj Mihail Mutu Apopej (50) iz Rumunije uhapšeni su u okolini Bolonje zbog sumnje da su ubili Italijana Konzulata Ingenua (42) nakon banalne svađe u seoskoj kafani!

Kako prenose lokalni mediji, Srbin, Rumun i Italijan su 29. jula celo veče proveli sedeći zajedno za šankom.

- Ispijali su pića i u jednom trenutku su počeli da se raspravljaju. Svađa je bila zbog gluposti. Prepirali su se oko toga koji od njih trojice je lepši i privlačniji! Potom su pominjali i poreklo, pa se i oko toga povela polemika. Srbin je tvrdio da su njegovi koreni najbolji, dok je Italijan tvrdio suprotno - ispričao je italijanskim medijima čovek koji je te večeri bio u kafani.

Prvo se izmirili

Kako je rekao, posle duže svađe trojica muškaraca su se izmirila i zajedno su napustili lokal.

- Prijateljski su izašli, ništa nije ukazivalo na to da će se desiti zločin - rekao je čovek.

Međutim, kako je istragom utvrđeno, Srbin i Rumun su iste večeri ubili Ingenua, najverovatnije od batina, jer je na telu bilo dosta modrica, a konstatovan je i prelom nosa.

Ilustracija
Ilustracijafoto: Profimedia

- Potom su ga stavili u automobil, sivi „golf“, i odvezli leš do naselja Tole, gde su ga bacili niz liticu. Automobil su ostavili oko kilometar dalje, a zatim otišli kući - pišu mediji i dodaju da se za brutalno ubistvo saznalo kada je žrtvina bivša žena prijavila policiji njegov nestanak.

- On je te večeri trebalo da se čuje telefonom s osmogodišnjom ćerkom, ali pošto je nije pozvao, bivša je alarmirala nadležne i počela je potraga - ispričao je izvor.

Određen pritvor

Karabinijeri su najpre 30. jula pronašli napušten „golf“. Ispostavilo se da je vlasnik vozila Ivan Rudić.

- On je rekao da je auto ostavio na putu jer je pregazio srnu, zbog čega mu se auto pokvario. Međutim, istražitelji su na zadnjem sedištu pronašli ljudsku krv. Sutradan, na oko kilometar od mesta gde je nađen „golf“, nađen je i leš muškarca. Analize krvi pokazale su da se krv ubijenog i krv iz „golfa“ poklapaju - preneli su mediji.

Uhapšenim muškarcima određen je pritvor.

Brojni dokazi

Krvava odeća i poruke

Istražitelji su u kućama uhapšenog Srbina i Rumuna pronašli krvavu odeću.

- Stvari su bile natopljene krvlju. Snimci sa sigurnosnih kamera od 29. jula pokazali su da su njih dvojica bila baš u toj garderobi u kafani. Takođe, istražitelji su im oduzeli i mobilne telefone u kojima su nađene i određene poruke koje su ih dovele u vezu sa zločinom - pišu italijanski mediji.

Hronologija

29. jul - Trojica muškaraca se posvađala u kafani, posle čega su Srbin i Rumun ubili Italijana, a njegova bivša je prijavila nestanak

30. jul - Policija pronašla automobil „golf“ u naselju Tole. U kolima bilo dosta tragova ljudske krvi

31. jul - Na dnu litice, na oko kilometar od mesta gde je nađen „golf“, otkriveno telo ubijenog muškarca

(Marija Ivanov/Foto:Profimedia, Facebook, Carabinieri di Bologna)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...
track