KURIR NA MESTU NESREĆE, UŽAS U USTANIČKOJ, UZNEMIRUJUĆE 18+: Žena stradala pod točkovima kamiona (FOTO)
Foto: Sonja Spasić

TRAGEDIJA

KURIR NA MESTU NESREĆE, UŽAS U USTANIČKOJ, UZNEMIRUJUĆE 18+: Žena stradala pod točkovima kamiona (FOTO)

Crna Hronika -

U Ustaničkoj ulici danas se kod okretnice autobusa 17 i 31 dogodila teška nesreća u kojoj je jedna žena stara oko 60 godina izgubila život.

1 / 27 Foto: Sonja Spasić

Kako Kurir saznaje, tragedija se dogodila dok je žena prelazila ulicu van pešačkog prelaza i na mestu koje nije predviđeno za pešake usled radova.

Kako saznajemo na mestu nesreće, kamion koji je prevozio asfalt kretao se unazad, a vozač nije video ženu jer je ušla u mrtav ugao, pa je naleteo na nju.

Od zadobijenih povreda nesrećna žena poginula je na mestu.

JКP „Beograd-put” saopštilo je da se danas na delu Ustaničke ulice od Vojislava Ilića do okretnice Кonjarnik desila teška nesreća u kojoj je smrtno stradala žena – pešak. Ženu je udario kamion „Beograd-puta”.

foto: Sonja Spasić

"Tragični događaj se dogodio van pešačkog prelaza, u zoni gradilišta. Gradilište je bilo obezbeđeno saobraćajnom signalizacijom prema projektu i rešenju Sekretarijata za saobraćaj Grada Beograda. U toj zoni je zabranjen pristup bilo kom licu koje nije angažovano na gradilištu i nema zaštitnu opremu. JКP „Beograd-put” izražava saučešće porodici poginule sugrađanke", navodi se u saopštenju.

Uprkos tome što se nesreća dogodila na gradilištu, JКP „Beograd-put” pokrenulo je istragu. Preduzeće će u potpunosti sarađivati sa nadležnim državnim organima u rasvetljavanju ovog tragičnog događaja.

(Kurir.rs/J. Rafailović/ FOTO: Sonja Spasić)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja