PREOKRET U ISTRAZI! BANKARKA SA ZVEZDARE GREŠKOM UPUCANA: Meta bila rođaka optuženog za ubistvo Siniše Milića koji je LIKVIDIRAN prošle godine na Autokomandi?!
Foto: Marina Lopičić, Privatna Arhiva

žive u istoj ulici

PREOKRET U ISTRAZI! BANKARKA SA ZVEZDARE GREŠKOM UPUCANA: Meta bila rođaka optuženog za ubistvo Siniše Milića koji je LIKVIDIRAN prošle godine na Autokomandi?!

Crna Hronika -

U Ljubicu M. (40), direktorku ekspoziture strane banke koja je ranjena u noge 17. jula u Banjskoj ulici u Beogradu, prema sumnjama policije, pucano je greškom.

Kako „Politika” saznaje, policija sumnja da je meta napada bila T. D. (33), rođaka Darka Dulovića, optuženog za ubistvo Siniše Milića, koji je likvidiran sredinom juna prošle godine na Autokomandi, kada je automobil koji je vozio dignut u vazduh.

Milić je, kako su mediji tada objavili, bio šef obezbeđenja Filipa Koraća za kojim je, zbog sumnje da je učestvovao u nekoliko ubistava, raspisana crvene Interpolova poternica.

Inspektori koji rade na slučaju, prema rečima „Politikinog” sagovornika upoznatog sa istragom, pretpostavljaju da je napadaču koji je bankarki ispalio hice u noge bilo lako da pogreši s obzirom na to da su dve žene po konstituciji, pa čak i frizuri i boji kose, gotovo identične. Žive u istoj ulici, a čak voze i iste automobile – sive „mercedese”.

Zbog sumnje da je ona bila meta napada, T. D. je saslušana u policiji nekoliko dana posle pucnjave u Banjskoj ulici. Devojka je inspektorima, kako saznaje ovaj list, ispričala da je u dugogodišnjoj vezi sa M. Đ. koji se trenutno nalazi u zatvoru u Sremskoj Mitrovici u kom izdržava kaznu zbog posedovanja narkotika, ali i da smatra da ubistvo Siniše Milića nije razlog zbog kojeg bi neko želeo da joj naudi.

Likvidacija Siniše Milića na Autokomandi
Likvidacija Siniše Milića na Autokomandi foto: Marina Lopičić

"S obzirom na to da sam u daljem srodstvu sa porodicom Darka Dulovića za koga sam iz medija saznala da je okrivljeni za ubistvo Siniše Milića, mislim da to ne može da bude razlog da neko naudi meni ili mojoj porodici. Sa Darkom nisam u bliskim odnosima, niti se porodično družimo. Jedino sa kim imam kontakt je Darkov otac, Radoslav. Sa njim povremeno razgovaram o privatnim stvarima", ispričala je, između ostalog, T. D. na saslušanju u policiji, a potom naglasila da vodi miran i povučen život i da nema razloga za zabrinutost.

Ona je rekla i da se u trenutku kada je pucano u Ljubicu M. nalazila u svom stanu i da je čula nekoliko hitaca, a potom i vrisak žene. Posle toga je otišla do prozora i videla kako neka žena leži na ulici i čoveka koji stoji pored nje.

"Čovek je od mene tražio peškir, pa sam izašla na ulicu da im pomognem. Tada sam primetila da je žena upucana", ispričala je T. D.

(Kurir.rs/Politika)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track