DETALJI DRAME U BEČMENU: Sin (13) spasao majku od pomahnitalog oca
Foto: Privatna Arhiva

UŽAS

DETALJI DRAME U BEČMENU: Sin (13) spasao majku od pomahnitalog oca

Crna Hronika -

Bila sam u sobi kada sam čula tri pucnja. Odmah sam skočila da vidim o čemu se radi. Moj sin je pucao u snaju, koja je bila sva krvava. Deca su bila tu i gledala su sve.

Ovim rečima je počela da priča svoju muku Jelica Stanisavljević, majka Bojana (40), koji je u četvrtak pokušao hicima iz pištolja da ubije suprugu Gordanu (37), da bi je potom jurio nožem niz ulicu.

Jelica kaže da je Gordana utrčala u bratovljevu kuću, ali da je Bojan uleteo za njom i ubo je nožem. - Ona je vikala sinu da uzme nešto i udari oca. Dete je dograbilo saksiju i udarilo ga u glavu. Tako je spasao majku. Onda je uzeo nož i zario ga sebi u grkljan. Ranjena Gordana ga je molila da to ne čini. Nekako je uspela da ga spreči da se ne zakolje - priča Jelica i dodaje da ne zna šta je motiv krvavog pira. Komšije kažu da su Bojan i Gordana važili za skladan par, ali da je Bojan u poslednje vreme bio depresivan.

- Pre drame, Bojan je napisao na kući grafite da prodaje kuću i "Ja sam četnik". Ne znamo šta mu je bilo, nešto mu je kvrcnulo - kaže komšija. Bojanovo i Gordanino stanje juče je bilo stabilno, a deca su zbrinuta kod bake.

( Kurir.rs / B.T. / Foto: Privatna Arhiva )

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track