muk na imanju koje je do prekjuče vrvelo od života

EKSKLUZIVNO KURIR NA MESTU ZLOČINA U JABUKOVCU, OVO JE DVORIŠTE U KOM SU POBIJENI KAZIMIROVIĆI: Leševi žena ležali su unaokolo, gazdu kuće Raju ubica usmrtio na traktoru (KURIR TV)

Crna Hronika -

BEOGRAD/JABUKOVAC - Muk na imanju Raje Kazimirovića, na kojem je do pre nekoliko dana sve vrvelo od života pošto su domaćinu u goste iz Nemačke došle sestra i sestričina, a bavio se i poljoprivredom i imao puno stoke.

1 / 7 Foto: Zorana Jevtić

Gotovo nestvarno deluje činjenica da su u ovom idiličnom dvorištu juče pronađena čak četiri leša koja su tu ležala verovatno dva dana pre nego što ih slučajno pronašao i policiji prijavio jedan prolaznik.

Imanje Kazmirovića nalazi se u udaljenom zaseoku Vratna, u negotinskom selu Jabukovac, ukletom kako ga mnogi nazivaju jer je u njemu i pre 12 godina meštanin Nikola Radosavljević načinio pravi masakr ubivši devetoro komšija iz lovačke puške. On je išao od kapije do kapije i ubijao dok su žrtve stajale kao glineni golubovi gledajući ga u šoku i neverici.

Prema saznanjima Kurira, u dvorištu Kazimirovića dogodilo se četvorostruko ubistvo i to tako hladnokrvno da Srbija slično ne pamti. Čak je i policija bila u neverici, a sve je, kako se saznaje iz istrage, ličilo na smaknuće iz mafijaških filmova poput "Kuma". Čini se da je ubica bio profesionalac i znao šta radi.

Domaćinstvo Kazimirovića važilo je za imućno a za samog Raju po selu se pričalo da je davno našao nekakve dukate pa se i to pominje kao mogući motiv ubistva s kojim se u vezu dovode zasad dvojica muškaraca koji su policiji nedostupni - jedan je meštanin i komšija kog niko nije video već dva dana, a drugi okoreli kriminalac iz Palanke koji je otimao, krao i mučio svoje žrtve.

(Kurir.rs/Foto: Zorana Jevtić)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track