UŽASNA TRAGEDIJA U NOVOM KNEŽEVCU! ZAKLAO OCA, PA SE OTROVAO LEKOVIMA: Svetislav (67) bio sav u krvi, Damir (40) ležao, pena mu išla na usta!
Foto: Saša Urošev

JEZIVO

UŽASNA TRAGEDIJA U NOVOM KNEŽEVCU! ZAKLAO OCA, PA SE OTROVAO LEKOVIMA: Svetislav (67) bio sav u krvi, Damir (40) ležao, pena mu išla na usta!

Crna Hronika -

Užas: Svetislava Terzina (67) ubio je sin Damir (40), koji je posle zločina popio šaku tableta i preminuo. Tela našla policija posle poziva komšija

Damir Terzin (40) iz Novog Kneževca ubio je svog oca Svetislava (67), a potom izvršio samoubistvo. Porodična tragedija desila se u subotu u kući Terzina, u Ulici Stevana Doronjskog.

Kako saznajemo, Damir je ocu presudio nožem, nakon čega je popio šaku lekova i preminuo. Da tragedija bude veća, pre desetak dana preminula je i Ljiljana Terzin (64), Damirova majka i Svetislavljeva supruga. Ona je izvršila samoubistvo na katoličkom groblju u Novom Kneževcu, ispalivši sebi hitac u glavu iz vatrenog oružja.

Nije mogao da brine o tati

- Ne znamo zbog čega je Damir digao ruku na oca, a potom i na sebe. Svetislav je pre nekoliko godina imao šlog i od tada je živeo kao biljka. Bez pomoći supruge i sina nije mogao. Damir je bio jako vezan za oca, dok je sa majkom imao sukob. Pričalo se i da je tuče. Navodno, on je krivio majku za očevo stanje jer ona nije dozvolila da ide na operaciju. Zbog toga ju je više puta tukao. Moguće je da posle majčinog samoubistva Damir nije mogao sam da brine o teško bolesnom ocu, pa je rešio da im obojici prekrati muke - kaže komšija.

foto: Saša Urošev

Oni dodaju da su primetili da se u kući Terzina dešava nešto čudno jer je Damirov automobil dugo stajao parkiran na istom mestu, što se inače nije dešavalo.

- Susedi su se onda prisetili da Damira nisu videli čitavog dana. Pozvali su policiju, koja je zatekla zastrašujući prizor. Svetislav je bio zaklan, krvavi nož je bio tu, krvi svuda. Sin je ležao, pena mu je išla na usta. Smrdelo je unutra, insekti su već počeli da se skupljaju. Ma strašno - kaže izvor.

Više dana bili mrtvi

Tela oca i sina poslata su na obdukciju u novosadski Centar za sudsku medicinu, a slučaj je u nadležnosti zrenjaninskog Višeg javnog tužilaštva.

- Ne isključuje se mogućnost da se zločin dogodio još pre nekoliko dana i da su leševi bili u kući dok policija nije ušla u dom porodice Terzin - kaže sagovornik Kurira.

Komšije kažu da su šokirane.

- Damir je ranije držao kafanu. U poslednje vreme je bio dosta povučen, nije se ni sa kim družio. Usamljenički je živeo. Teško im je bilo - ispričao je komšija.

foto: Saša Urošev

Samoubistvo na groblju

PREPOZNALI JE PO ODEĆI

Komšije Terzina kažu da je Ljiljana izvršila samoubistvo tako što je pucala sebi u glavu.

- Jedva su je identifikovali pošto joj je lice bilo razneseno. Po garderobi su uspeli da je prepoznaju. Jadnica, sigurno nije više mogla da brine o bolesnom mužu, a na sve to, sin ju je maltretirao. Tužan je život i mučna sudbina - kaže izvor.

Kurir / Saša Urošev

Foto: Saša Urošev

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja