UDES KOD VRANJA: Reno udario u zaštitnu ogradu, suvozač zadobio teške telesne povrede
Foto: T.S.

ISTRAGA U TOKU

UDES KOD VRANJA: Reno udario u zaštitnu ogradu, suvozač zadobio teške telesne povrede

Crna Hronika -

U saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila u subotu oko podneva na magistralnom putu između Vranja i Vladičinog Hana teške telesne povrede zadobila je jedna osoba, potvrđeno je u PU Vranje.

Do nezgode je došlo kada je vozač “renault scenic” koji se kretao iz pravca Vranja, kod sela Prevalac iz za sada neutvrđenih razloga udario u zaštitnu metalnu ogradu. Tom prilikom jedan od putnika je zadobio teške telesne povrede, dok su vozač i još jedan putnik u vozilu “renault scenic“ lakše povređeni. Lekarska pomoć ukazana im je u Zdravstvenom centru u Vranju.

Po odobranju zamenika Osnovnog javnog tužilaštva u Vranju uviđaj na licu mesta izvršili su pripadnici Policijske uprave Vranje.

Na području Policijske uprave u Vranju prethodnog vikenda registrovane su dve saobraćajne nezgode. Jedna osoba je zadobila teške telesne povrede, a tri lake. Zbog upravljanja vozilom pod dejstvom alkohola zadržane su dve osobe. Registrovana su dva prekršaja iz oblasti Zakona o javnom redu i miru, vređanje službenog lica u vršenju službene dužnosti i nepristojno, drsko i bezobzirno ponašanje, saopštila je policija.

(Kurir.rs/T.S.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja