Najnovije vesti

"NA NASIPU TOME OSETIH PRAZNINU!" DA VAM SE ZALEDI KRV U ŽILAMA: Čoveku koji tri godine radi na rešavanju ubistva Jelene Marjanović, usred noći stigla MISTERIOZNA PRETEĆA PORUKA!
Foto: Nebojša Mandić, PrintScreen

jezivo

"NA NASIPU TOME OSETIH PRAZNINU!" DA VAM SE ZALEDI KRV U ŽILAMA: Čoveku koji tri godine radi na rešavanju ubistva Jelene Marjanović, usred noći stigla MISTERIOZNA PRETEĆA PORUKA!

Crna Hronika

Jedan od najuključenijih ljudi u razrešavanju ubistva Jelene Marjanović koji je u više emisija govorio o ovom ubistvu i izneo brojne tvrdnje za ovaj zločin, Nenad Šipka iz Centra za forenzička istraživanja Novi Sad, noćas je, od nepoznate osobe, dobio misterioznu poruku, odnosno pesmu.

 

Prenosimo vam je u celini:

S obzirom na sadržaj pesme, kao i činjenicu da se Šipka poslednjih meseci povukao iz medija, neko je, očigledno, želeo da ga ohrabri da ne odustane od potrage za istinom.

 

On je, inače, pre nekoliko meseci u jednoj tv emisiji i objasnio zbog čega ga pola godine nije bilo u medijima:

 

"Zato što je slučaj ubistva Jelene Marjanović već postao jedna farsa u kojoj ja više ne želim da učestvujem, jer ipak smatram da je moja ekipa koja je radila na tom slučaju i stručnjaci i veštaci i forenzičari da bih se kroz medije upuštao u priče sa koje kojim nazovi stručnjacima koji su niti iz te oblasti niti su posetili sud niti znaju materiju...Bez obzira na sve mi još uvek imamo važeći ugovor sa Teodorom Krsmanović koja je u trenutku kada nas je angažovala imala status oštećene... Mi smo spremni da se vratimo i branimo interese porodice Krsmanović vezano za ubistvo njihove rođake... Inače, slučaj je već završen samo javnost još ne zna pa ubistvo se desilo na nasipu ubica je nepoznat . Ovde sam gostovao pre jedno godinu dana kada sam rekao da će pasti optužnica svi su mi se smejali... Ovo je jedinstven slučaj u istoriji pravosuđa Srbije da je osumnjičeni za teško ubistvo na slobodi i da se brani sa slobode. zato što nemaju dokaza da je on izvršio delo, zato što su ostali na nasipu. Na nasipu niko nije ubio Jelenu", izjavio je Šipka.

 

(Kurir.rs)

 

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...