DRAMA U VELIKOM GRADIŠTU: Pijan upao u kuću, išutirao tasta, porodilji stavio nož pod grlo i pretio da će je ZAKLATI, pa pobegao kolima
Foto: S.U., Ilustracija

HAPŠENJE

DRAMA U VELIKOM GRADIŠTU: Pijan upao u kuću, išutirao tasta, porodilji stavio nož pod grlo i pretio da će je ZAKLATI, pa pobegao kolima

Crna Hronika -

Navodno, motiv napada su neraščišćeni porodični odnosi

Nebojši S. (33) iz Velikog Gradišta određen je pritvor do 30 dana zbog sumnje da je izvršio nasilje u porodici jer je nasrnuo na svoju nevenčanu suprugu Katarinu A. (25) i njene roditelje.

Napad na devojku dogodio se 11. avgusta, nekoliko dana nakon što se porodila.

- Nebojša S. je u 4.50 časova pod dejstvom alkohola upao u porodičnu kuću nevenčane supruge, u kojoj je donedavno živeo s njom i njenim roditeljima. On je nogom razvalio vrata, a potom počeo da preti da će ih prebiti i zaklati dok je u ruci držao nož - priča naš izvor iz istrage.

- Kada je tast pokušao da ga zaustavi, dva puta ga je pesnicom udario u lice, a potom i šutirao po telu. Nesrećnoj Katarini, koja se tu zadesila, stavio je nož pod grlo i ponavljao da će je zaklati. Posle svega se nekako smirio i pobegao, a roditelji napadnute devojke su pozvali policiju. On je ubrzo pronađen u blizini s nožem u ruci - dodao je sagovornik Kurira.

Navodno, motiv napada su neraščišćeni porodični odnosi.

- Nebojša je stanovao s roditeljima svoje supruge u kući do 5. avgusta, a nakon njenog porođaja je napustio dom zbog čestih svađa. On je saslušan u Osnovnom javnom tužilaštvu, pa mu je sudija za prethodni postupak na predlog tužioca odredio pritvor. U nastavku istrage biće saslušana oštećena devojka i njeni roditelji - kaže naš izvor.

Zaprećena kazna za nasilje u porodici je od šest meseci do pet godina zatvora.

Kurir.rs/E. K. Foto: Kurir/S.U./Ilustracija

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track