KRUŽE DVE VERZIJE PRIČE O UTAPANJU STEFANE (14): Trenutak kada je devojčica pala u Savu niko nije video! 2 sata posle prijave nestanka pronađena je mrtva!
Foto: Printscreen Facebook

Tuga u Priboju

KRUŽE DVE VERZIJE PRIČE O UTAPANJU STEFANE (14): Trenutak kada je devojčica pala u Savu niko nije video! 2 sata posle prijave nestanka pronađena je mrtva!

Crna Hronika -

Devojčica je bila na splavu na Makišu, a pronađena je mrtva dva sata nakon što je prijavljen njen nestanak

Gradićem na Limu, Pribojem, iz kojeg je Stefana M. (14), devojčica koja se udavila u Savi u nedelju, kruže dve verzije događaja koji je u smrt odneo jedno divno dete i zauvek u crno zavio njene roditelje i brata.

Prema prvoj, koju pronosi većina poznanika njene porodice, Stefana je poslednji put viđena na splavu tokom proslave, a prema drugoj, pre nego što je nestala, kupala se sa sa drugom decom pored tog istog splava.

Pod kojim je okolnostima i kada je Stefana, koja je za desetak dana trebalo da krene u osmi razred Osnovne škole "Desanka Maksimović" u Priboju, pala u Savu za sada nije poznato.

- Verovatno se nikada neće ni saznati jer, koliko smo uspeli da čujemo, taj trenutak niko nije video. Samo je primećeno da je nema što je, posle nekog vremena tokom koje su je otac i majka tražili među gostima splava, pobudilo sumnju da je nestala u reci. Prema onome što znam, Stefana je bila dobar plivač - ispričao je za Blic prijatelj Stefanine porodice.

foto: Facebook

Osim informacija koje su stigle u Priboj iz Beograda, gde se još nalaze Stefanini roditelji, da će obdukcija utvrditi uzrok smrti 14-godišnjakinje, drugih detalja vezanih za ovu nesreću za sada nema.

U Priboju niko od članova porodica ne govori o tragičnom događaju.

- Nesrećan slučaj, utopila se, samo to ponavljaju. Svi su u šoku, niko nije primetio kada je nestala - kaže izvor Telegrafa.

Kako se nezvanično saznaje, devojčica će biti sahranjena danas.

Podsetimo, nedugo po prijavi da je devojčica nestala, u Makiš su pristigli ronioci Žandarmerije koji su pronašli telo devojčice, ispod splava na kome je organizovano druženje.

Stefana je u nedelju sa svojim roditeljima i mlađim bratom bila u Makišu, na jednom splavu čiji vlasnik je rodom iz Priboja i koji je organizovao druženje za svoje poznanike. Oko 17 sati primećeno je da devojčice nema, a njeno beživotno telo zatečeno je u reci dva sata kasnije.

(kurir.rs/ Telegraf.rs/Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track