MIRJANI ODUZET STARIJI SIN, MOGUĆI OTAC BEBE TRAŽI DNK TEST: Novi detalji u slučaju novorođenčeta ostavljenog u kontejneru
Foto: Zorana Jevtić

slučaj koji je potresao srbiju

MIRJANI ODUZET STARIJI SIN, MOGUĆI OTAC BEBE TRAŽI DNK TEST: Novi detalji u slučaju novorođenčeta ostavljenog u kontejneru

Crna Hronika -

Muškarac, za koga se sumnja da je otac bebe pronađene u kontejneru na Čukarici, tražio je utvrđivanje očinstva, dok je Mirjani G, ženi koja je tek rođenu bebu ostavila u đubretu, privremeno oduzeto prvo dete.

Prema rečima izvora upućenog u slučaj, Mirjani G. suspendovano je roditeljstvo nad starijim sinom, tako da je sada dečak pod starateljstvom Centra za socijalni rad.

Pema nezvaničnim saznanjima, nakon hapšenja i određivanja pritvora Mirjani G, starijeg sina će čuvati deda, odnosno otac osumnjičene s kojim ona živi u stanu, dok zvanično starateljstvo preuzima Centra za socijalni rad.

Utvrđivanje očinstva za novorođenče

Takođe, sledi i utvrđivanje da li je muškarac koji se navodi kao otac bebe, zaista njegov otac, te će biti rađeno utvrđivanje očinstva.

Mirjana G. juče je u Višem javnom tužilaštvu priznala da je rodila bebu nakon čega ju je bacila u kontejner, ali sledi i utvrđivanje majčinstva uzimanjem DNK osumnjičene.

Podsećanja radi, bebu je u kontejneru 26. avgusta rano ujutru pronašao penzioner Slobodan Cvetković dok je šetao psa. Mirjana G. se porodila sama u svom stanu dok su njen otac i maloletni sin spavali u drugoj sobi.

(Kurir.rs/Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track