POVREĐENI BEOGRAĐANIN SE OPORAVLJA: Vozač operisan i van životne opasnosti
Slikali se pre udesa... Perica Dupski, Ivan Stojanović i Snežana Stojanović, Foto: Printscreen Facebook

NESREĆA

POVREĐENI BEOGRAĐANIN SE OPORAVLJA: Vozač operisan i van životne opasnosti

Crna Hronika -

Ivan Stojanović, koji je povređen u udesu u mestu Vladimirci kod Alibunara, a u kojem su poginuli njegova supruga Snežana (36) i prijatelj Perica Dupski (48), operisan je i ne nalazi se više u kritičnom stanju.

Podsetimo, stravična nesreća dogodila se kada su se Stojanovići sa Dupskim i Joanom A. (27), koji je teško povređen, vraćali iz kafane. Za volanom „pežoa“ bio je Ivan Stojanović, dok su dvoje poginulih i povređeni mladić, bili njegovi putnici.

- Do nesreće je došlo kada je Ivan, koji se kretao velikom brzinom, izgubio kontrolu u krivini i zakucao se u kuću. Snežana je preminula na mestu, dok je Dupski umro na putu do bolnice - kaže izvor. Sudeći po fotografijama na Stojanovićevom Fejsbuku, oni su pre nesreće bili u kafani, gde su pili alkohol. Vest o Snežaninoj smrti pogodila je njene i Ivanove prijatelje.

- Druže, želim da ti bog da neverovatnu snagu, da istraješ i pobediš u borbi za život. Bori se zbog sebe i tvoje zlatne dečice. Budi jak, ne odustaj, sada moraš pokazati snagu kojom si gurao kroz život. Najiskrenije saučešće zbog Sneže - jedna je od poruka za Stojanovića.

Kurir.rs/J. I. Foto: Printscreen Facebook

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track