KAMERE SNIMILE UBISTVO ADVOKATA: Ubica kroz suvozačevo spušteno staklo pucao u Vladimira Zreleca
Žrtva i optuženi... Zrelec i Šaranović, Foto: Privatna Arhiva

likvidacija

KAMERE SNIMILE UBISTVO ADVOKATA: Ubica kroz suvozačevo spušteno staklo pucao u Vladimira Zreleca

Crna Hronika -

Sud je pregledao devet snimaka na kojima se iz različitih uglova jasno vidi kako ubica skriven u parkiranom automobilu, nekoliko parking mesta dalje od Zrelecovog „sitroena“, čeka da on izađe iz svoje kancelarije

Pregledom snimaka sigurnosnih kamera iz Ulice patrijarha Varnave na Vračaru, koje su zabeležile ubistvo beogradskog advokata Vladimira Zreleca u decembru 2015, juče je nastavljeno suđenje optuženom Vladimiru Šaranoviću.

Sud je pregledao devet snimaka na kojima se iz različitih uglova jasno vidi kako ubica skriven u parkiranom automobilu, nekoliko parking mesta dalje od Zrelecovog „sitroena“, čeka da on izađe iz svoje kancelarije. U trenutku kada je advokat ušao u svoj auto, ubica se sa svog mesta isparkirao i krenuo niz ulicu. Kroz suvozačevo spušteno staklo pucao je u Zreleca dok su se mimoilazili.

Sud je juče po predlogu tužilaštva naložio psihijatrijsko veštačenje Šaranovića zbog „dugogodišnjeg konzumiranja marihuane“.

Podsetimo, Vladimir Šaranović se tereti da je ubio advokata po nalogu svog rođaka i ubijenog crnogorskog kriminalaca Slobodana Šaranovića. Zrelec je bio Slobodanov dugogodišnji zastupnik, s kojim se navodno sukobio.

Kurir.rs/I. M. Foto: Privatna arhiva

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track