UŽAS U BAČKOJ PALANCI: Baka Dušanka (84) odmarala na terasi a onda je iznenada POGODIO METAK u nogu! Starica od šoka mislila da joj je pukao krvni sud
Foto: Profimedia

Sumnja se da je ispaljen na svadbi

UŽAS U BAČKOJ PALANCI: Baka Dušanka (84) odmarala na terasi a onda je iznenada POGODIO METAK u nogu! Starica od šoka mislila da joj je pukao krvni sud

Crna Hronika -

Baka Dušanka Đ. (84) iz Bačke Palanke ranjena je na veoma neobičan način u subotu veče, dok je sedela na terasi stana u Ulici Save Kovačevića.

Naime, ona je oko 20:30 časova, dok je sedela i odmarala na balkonu stana u Ulici Save Kovačevića iznenada osetila snažan bol u nozi. Kada je videla krv, prvo je pomislila da joj je pukao krvni sud.

Međutim, nakon dolaska hitne pomoći utvrđeno je da ju je pogodio zalutali metak.

-Sedela sam na balkonu, kada sam odjednom osetila jak bol u nozi. Čula sam neki zvuk, ali sam mislila da je voz. Viknula sam snaju, rekavši joj da mi je izgleda pukao neki mišić na nozi, jer ne mogu da ustanem. Tada je snaja zvala sina i odveli su me u Dom zdravlja. Tamo je već bila policija, i onda su mi rekli da me je zalutali metak pogodio u nogu i da moram u Urgentni centar u Novi Sad - priča baka Dušanka.

Kako dalje kaže, u Urgetnom centru su joj izvadili metak i išla je redovno na previjanje.

-Ne znam odakle je metak mogao doći. To je na policiji. Neko priča da su bile svadbe, mada ja nisam čula, ali ja to ipak ostavljam policiji neka oni reše – zaključuje hrabra baka.

S obzirom da se događaj dogodio u subotu, pretpostavlja se da je zalutali metak ispaljen na nekoj od nekoliko svadbi koje su tog dana bile organizovane u Bačkoj Palanci.

(Kurir.rs/ S.S.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track