OČEVIDAC ISPRIČAO NOVU VERZIJU DRAME NA KRAGUJEVAČKOJ AUTOBUSKOJ STANICI: Žena ga je psovala, klela, a onda je počela da ga prska vodom! OTKRIO i šta je uradio radnik obezbeđenja (KURIR TV)
Foto: Printscreen

incident se dogodio pre dve nedelje

OČEVIDAC ISPRIČAO NOVU VERZIJU DRAME NA KRAGUJEVAČKOJ AUTOBUSKOJ STANICI: Žena ga je psovala, klela, a onda je počela da ga prska vodom! OTKRIO i šta je uradio radnik obezbeđenja (KURIR TV)

Crna Hronika -

Radnik obezbeđenja M. T. (65) na autobuskoj stanici u Kragujevcu uhapšen je nakon što je jednoj ženi uvrnuo ruku i navodno je šutirao, a javnost je mogla da vidi i snimak svega što se dešavalo.

Najpre je navodno došlo do verbalnog sukoba jer joj muškarac nije dozvolio da uđe bez peronske karte, da bi mu žena zbog toga udarila dva šamara.

Međutim, jedan od očevidaca incidenta ispričao je da je putnica pripadnika obezbeđenja prskala vodom, psovala ga i klela, a on na to nije reagovao.

Nije htela da plati kartu

- Išao sam tog dana da ispratim rođaku sa stanice. Kad sam stigao, žena je vikala kako je udarao radnik, pa je navodno pala u nesvest. Ostali su vikali kako je sramota što je tako uradio. Čovek je bio grub, a ona nikako nije htela da plati peronsku kartu od 100 dinara.

foto: Printscreen Instagram

- Prskala ga je vodom, psovala i klela pred putnicima u prolazu, mi smo sve to videli i čuli, a on je ćutao, reč nije progovorio. Jedan čovek je branio ženu, ličio je na beskućnika - rekao je očevidac za Telegraf.

Inače, ovaj incident se dogodio pre dve nedelje, ali je snimak tek u subota dospeo u javnost.

Oglasilo se preduzeće za obezbeđenje

Preduzeće za obezbeđenje u Kragujevcu dostavilo je našoj redakciji snimak incidenta na autobuskoj stanici. Oni kažu da je incident koji se dogodio još 28.avgusta inicirala upravo žena. Ona je u nekoliko navrata udarila radnika obezbeđenja koji joj nije dozvolio da uđe na peron bez karte.

- U ovoj mučnoj situaciji radnik je pre primene sile na šta ima zakonsko pravo vređan, udaran i šutiran u nekoliko navrata. Postoji video snimak kao krucijalni dokaz. O svemu je obavešten MUP, a i na samom snimku se vidi da naš radnik pokušava u nekoliko navrata da pozove policiju. U protekle dve nedelje imali smo sijaset kontrola i utvrđeno je da su svi radnici uredno prijavljeni, ali i da je u incindentu striktno poštovan Zakon o privatnom obezbeđenju - rekli su u ovoj agenciji za Kurir koja zapošljava nekoliko desetina radnika.

(Kurir.rs/Telegraf)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track