SNIMAK SANJINOG POSLEDNJEG PROVODA! PILI I PROVODILI SE U KAFANI, PA JOJ PETAR PRESUDIO! Posvađali se posle povratka sa proslave, pa nastao krvavi pir! (VIDEO)
Foto: Privatna Arhiva, Printskrin/Facebook

jezivo

SNIMAK SANJINOG POSLEDNJEG PROVODA! PILI I PROVODILI SE U KAFANI, PA JOJ PETAR PRESUDIO! Posvađali se posle povratka sa proslave, pa nastao krvavi pir! (VIDEO)

Crna Hronika -

Meštani Svileuve kažu da su Petar i Sanja godinama bili u ljubavnoj vezi, uprkos velikoj razlici u godinama

Petar Živanović (74) hicima iz lovačke puške usmrtio je Sanju Janković (42) u selu Svileuva kod Koceljeve, a na njenom Fejsbuk profilu samo nekoliko sati pre krvavog kraja okačila je snimak iz jedne kafane u kojoj se provodila ne sluteći kakav je kraj čeka.

- Pretpostavlja se da su se Petar i njegova 32 godine mlađa partnerka Sanja posvađali po povratku sa te proslave. Petar je zbog ljubomore izgubio kontrolu, uzeo pušku i ispalio smrtonosne hice. Inače, pušku je legalno posedovao - kaže izvor Kurira i dodaje da je Petar tri sata posle ubistva pozvao komšiju i rekao mu da je presudio Sanji.

Meštani Svileuve kažu da su Petar i Sanja godinama bili u ljubavnoj vezi, uprkos velikoj razlici u godinama.

- Petru je prva žena preminula, kao i brat, a sa četiri ćerke nema kontakt. On je radio kao zidar, imao je svoje radnike i bio veoma cenjen. Sanju je upoznao na nekom poslovnom putu u okolini Valjeva i doveo ju je tu - pričaju komšije i dodaju:

foto: Facebook Printscreen

- On je bio strašno zaljubljen u nju. Sve je po selu rasprodao zbog nje, da bi mogao da joj obezbedi lagodan život. Sve je njoj davao i nije žalio. Ostala mu je samo kuća i nešto malo zemlje. Priča se i da je Sanji kupio kuću.

Motiv zločina navodno je ljubomora.

- Sanja je bila mlada, a Petar, svestan svojih godina, ljubomoran. Dešavalo se i ranije da se svađaju, pravili su cirkus po selu. Ko zna, možda je umislio da ga ona vara, ili da ga iskorišćava samo za novac. Moguće je i da je htela da ga ostavi, a da on to nije mogao da podnese - dodale su komšije.

Kurir.rs

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track