Najnovije vesti

MISTERIJA SMRTI MIROSLAVA ARMACKOG: Po selu kruže dve verzije tragedije, pored tela pronađen KLJUČNI DETALJ
Foto: Nestali Srbija/Fondacija Tijana Jurić Facebook printscreen

sahranjen na seoskom groblju

MISTERIJA SMRTI MIROSLAVA ARMACKOG: Po selu kruže dve verzije tragedije, pored tela pronađen KLJUČNI DETALJ

Crna Hronika

Miroslav Armacki (24), nakon što je u nedelju pronađen mrtav u kanalu oko 500 metara od ulaza u Melence, sahranjen je u utorak u na seoskom groblju u Melencima, u koje se porodica Armacki svojevremeno doselila iz Aleksandrova.

Mladić koji je misteriozno nestao u kasnim popodnevnim časovima 4. jula ove godine, kada se svojim motorom zaputio u pravcu Zrenjanina, bio je zaposlen u stranoj kompaniji u Zrenjaninu i veliki ljubitelj motora. Kobnog dana, pre nego što će nestati, bio je na moto-skupu u gradu na obalama Begeja.

Njegovo telo nađeno je u nedelju, u kanalu oko 500 metara od ulaza u Melence, nakon više od dva meseca potrage. Međutim, zvanične verzije o ovoj tragediji još nema, a selom kruže različiti scenariji povodom njegove smrti. U kući porodice Armacki ostaju tuga i bol, neutešni otac Milorad, majka i brat Aleksandar.

Prema nezvaničnim podacima, Miroslav je imao fatalne povrede vrata, a neposredno pored tela pronađeni su i delovi crnog motora.

Policija se povodom misterioznog slučaja nije zvanično oglašavala, a selom kruže razne priče, da je kobne večeri Miroslav svojim motorom bežao od rotacije, kao i da je navodno išao velikom brzinom kroz selo, pišu Večernje novosti.

Ono što se i dalje svi pitaju je kako je moguće da nakon 75 dana iscrpne potrage, tokom koje je prečešljan svaki pedalj sela, niko nije našao na 500 metara od ulaza u selo, naročito u jeku poljskih radova.

Potraga za njim proširena je na obližnje atare i puteve oko Melenaca, Zrenjanina, Elmira. Njegove slike deljene su po društvenim mrežama.

Podsetimo, Miroslav Armacki je poslednji put viđen 4. jula kada se svojim motorom odvezao iz pravca Melenaca ka Zrenjaninu.

(Kurir.rs/Večernje novosti/Alo)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...