Najnovije vesti

TUŽNA SUDBINA MARTINA (17) KOGA SU NASILNICI TUKLI DO SMRTI: Dvaput ove godine izbačen iz kuće, živeo je u šupi u dvorištu svoje bake
Foto: Printscreen/Facebook

težak život

TUŽNA SUDBINA MARTINA (17) KOGA SU NASILNICI TUKLI DO SMRTI: Dvaput ove godine izbačen iz kuće, živeo je u šupi u dvorištu svoje bake

Crna Hronika

Martin Barna (17) koji je 18. septembra ubijen u tuči, u parku u Novom Kneževcu, ove je godine već dva puta morao da napusti svoj dom. Pred kraj života dečak je živeo u šupi, u dvorištu svoje bake.

Martinovi roditelji su razvedeni, a nakon njihovog rastanka dečak je ostao da živi sa ocem. Sve se promenilo 26. januara ove godine kada je došlo do sukoba između njih dvojice, nakon čega je dečak napustio kuću svog oca i otišao da krov deli sa majkom i njenim ocem.

foto: Printskrin/Facebook, Kurir.rs

Martinov otac sada radi u Segedinu, gde ga je i stigla vest o tragediji.

No porodične turbulencije nastavile su da prate detinjstvo ubijenog dečaka. On je sve do 15. septembra boravio u kući svoga dede, kada se sukobio i sa njim i svojom majkom. Nakon toga je i deda zahtevao od Martina da ode iz kuće.

Od tada je Martin živeo u pomoćnom objektu, u šupi na imanju svoje bake po ocu. U tu šupu se verovatno i zaputio kada je u centru Novog Kneževca naleteo na četvoricu braće, sa kojima je već ranije imao probleme.

Oni su se već jednom u avgustu s njim tukli, a iz tog incidenta je Martin izašao sa povredom glave.

U noći 17. na 18. septembar oni su ga, kako se pretpostavlja, tukli i šutirali toliko jako da je dečaku pukla jetra, a potom ga ostavili. Njegovo beživotno telo nađeno je sutradan.

Dečak je sahranjen na katoličkom groblju u Novom Kneževcu, a osumnjičeni za njegovo ubistvo su uhapšeni i određeno im je zadržavanje.

(Kurir.rs/Telegraf)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...