TINEJDŽER PRIVEDEN ZBOG IZAZIVANJA OPŠTE OPASNOSTI: Bivši đak hteo da zapali školu?
Foto: Shutterstock

PIROMAN

TINEJDŽER PRIVEDEN ZBOG IZAZIVANJA OPŠTE OPASNOSTI: Bivši đak hteo da zapali školu?

Crna Hronika -

Tinejdžer, bivši đak Tehničke škole, priveden je pošto ga je policijska patrola zatekla u dvorištu škole kraj zapaljenog najlona

Osamnaestogodišnji Požežanin priveden je u Požegi zbog sumnje da je počinio krivično delo izazivanja opšte opasnosti, to jest da je zapalio najlon na gomili od 30 tona uglja kraj škole.

Proverava se da li je mladić možda imao nameru da zapali zgradu u kojoj se nalaze Tehnička škola i Gimnazija „Sveti Sava“.

Tinejdžer, bivši đak Tehničke škole, priveden je pošto ga je policijska patrola zatekla u dvorištu škole kraj zapaljenog najlona. Brzom intervencijom najlon je ugašen, pa je sprečena mogućnost da plane gomila uglja koja se nalazila ispod.

Sve se dešavalo na desetak metara od krila zgrade u kojoj su kotlarnica i fiskulturna sala, a da nije naišla policijska patrola, postojala je, kaže naš izvor, mogućnost da se vatra od uglja proširi i na školsku zgradu, koja je delom montažna.

Privedeni mladić branio se da nije on zapalio najlon, već da se tu samo zatekao. On je, inače, pre izvesnog vremena izbačen iz ove škole zbog velikog broja neopravdanih izostanaka.

Kurir.rs/Z. Š. Foto: Shutterstock

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track