UHAPŠENA VRAČARA: Uzimala novac i zlato da skine crnu magiju
Prevarantkinja... Gatanjem „zaradila” više od milion dinara, Foto: Shutterstock

leskovac

UHAPŠENA VRAČARA: Uzimala novac i zlato da skine crnu magiju

Crna Hronika -

Istovremeno je napaćenim, ali i naivnim ljudima obećavala da će im sve što je uzela vratiti za nekoliko dana, „kad ukloni zle čini“

Leskovčanka A. M. (21) uhapšena je zbog sumnje da je u poslednja četiri meseca prevarom zaradila oko 1.650.000 dinara tako što se lakovernim građanima predstavljala kao vidovnjakinja koja za nadoknadu može da skine crne magiju.

Kako Kurir saznaje, A. M. je nakon hapšenja privedena nadležnom tužilaštvu, gde je saslušana. Nakon toga sudija za prethodni postupak odredio joj je pritvor do 30 dana.

Osumnjičena za prevaru je lakovernim građanima Leskovca i Vlasotinca skidala crnu magiju za novac, ali i druge dragocenosti.

- Prevarenim ljudima je često tražila i zlatni nakit kako bi im navodno preko njega skinula crnu magiju. Istovremeno je napaćenim, ali i naivnim ljudima obećavala da će im sve što je uzela vratiti za nekoliko dana, „kad ukloni zle čini“. Naravno, novac i zlato nije vratila, pa su je građani prijavili za prevaru. Nakon hapšenja i prijava utvrđeno je da je stekla imovinsku korist veću od milion i po dinara - objasnio je izvor Kurira upoznat sa slučajem.

Kurir.rs/J. R. Foto: Shutterstock

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track